Prodala imanje i otkazala garažu za skupocjena kola - Mnogo joj 120 € mjesečno! - BIGportal.ba
Ex Yu

Prodala imanje i otkazala garažu za skupocjena kola – Mnogo joj 120 € mjesečno!

Pjevačica Rada Manojlović morala je da povede računa o finansijama.

Rada Manojlović kao i ostale folk zvezde više od godinu dana nisu imale posla zbog pandemije korona virusa, te su se njihovi finansijki prihodi dosta smanjili, a pevačica je navodno zbog toga bila prinuđena da otkaže garažu u zgradi koju je godinama iznajmljivala.

Kako navodi “Kurir”, Rada od početka juna svoj automobil, skupoceni “rendž rover”, parkira na ulici gde su obeležena mesta za automobile. U zgradi u kojoj iznajmljuje stan godinama je rentirala i garažno mesto, ali 120 evra svakog meseca postao je prevelik izdatak za nju.

Njene komšije sa Crveni krst otkrile su da joj je verovatno bilo skupo da plaća garažu, kao i koliko daje za stan koji iznajmljuje.

Retko je viđam u poslednje vreme, mislim da ona i nije u Beogradu. Valjda je bila kod oca u Četerežu ili kod dečka Harisa Berkovića u Bosni, uglavnom u Beogradu nije bila puno tokom trajanja korone. Znam da stan plaća oko 400 evra, tako sam čula. Sigurno joj je bilo puno da plaća i zakup garaže kad već nije bila u Beogradu“, rekla je jedna od Radinih komšinica.

IZVOR: YOUTUBE/PAPARAZZO LOV // DNK/SCREENSHOT

Rada se ovim povodom nijeoglašavašavala, pre nekoliko meseci priznala da je prinuđena da proda zemljište koje je kupila dok je imala novca, zbog toga što više od godinu dana nije zaradila ni dinar.

U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila pre dve godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cenu, ali videćemo još šta i kako“, rekla je tada Rada.

Foto: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar