Prodaje se vila na ostrvu Vankuver, spremna za karantin - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Prodaje se vila na ostrvu Vankuver, spremna za karantin

U slučaju da morate dugo da budete u karantinu, učinite to na izolovanom imanju na ostrvu Vankuver u Kanadi. Imaćete svježu hranu gajenu na imanju, a iz vile možete na privatnu plažu, uz pritisak na dugme iz podzemne garaže možete brodićem ili gliserom na vožnju okeanom… Sve što vam je potrebno je 9,2 miliona dolara da kupite i nekoliko stotina hiljada dolara za godišnje održavanje imanja.

Kada je biznismen i hotelijer Raul Malak 2012. godine kupio modernu vilu na ostrvu Vankuver u Kanadi, građevina je bila skoro nova – imala je samo šest godina. Prethodni vlasnik potrošio je 17,2 miliona američkih dolara na izgradnju kuće, koja je trajala bezmalo sedam godina.

Kada je morao da se odseli, Malak je za nešto više od 3,5 miliona američkih dolara kupio nameštajem opremljenu vilu, pomoćnu zgradu i oko 27 hektara zemljišta, piše Blumberg.

Ipak, tokom godina, ispostavilo se da je za njega i suprugu to previše prostora i da bi porodica sa nekoliko dece više uživala i bolje koristila mogućnosti koje imanje i vila pružaju.

Malak je dao oglas, ali tokom prethodne tri godine nije naišao na kupca koji bi se prema kući „ponašao“ kako treba.

Imanje obrađuje okolno stanovništvo bez zakupa jer Malak insistira da se zemlja koristi, a tako želi da ostane i kada vila dobije novog vlasnika.

Vila ima šest spavaćih soba, podeljenih u dva dela – deo za vlasnika i deo predviđen za goste, idealan za izolaciju jer, osim odvojenih kupatila, imaju i zasebne ulaze u ovu veliku, luksuznu građevinu.

Ko voli da se vozi okeanom, ima mogućnost da se hodnikom spusti do podzemne garaže u kojoj se nalazi brodić ili gliser i pritiskom na jedno dugme može isploviti a da nikome u vili ne smeta.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Otkrivamo najslađi razlog zašto te tvoj pas prati do kupatila

Vanja A

Preminuo glumac Hardi Kriger – pamtićemo ga po filmu “Bitka na Neretvi”

Zeljka

Prvo pojavljivanje KEJT MIDLTON u 2022. godini: Ponijela trend koji će žene voljeti ove modne sezone

Zeljka

Ostavite komentar