Prodaje se neodoljivi BMW M3 Coupe E46 - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Prodaje se neodoljivi BMW M3 Coupe E46

Jedan od modela zbog kojih ovaj brend obožavaju istinski zaljubljenici u vožnju je svakako M3, posebno onaj iz E46 generacije.

Dvadesetogodišnji “sportista” je skoro nestao sa puteva, a ako naiđete na nekoliko primeraka, to je umoran automobil koji vapi za skupom restauracijom.

Međutim, ponekad se na prodaju nađe i dobro očuvan primerak, čak i besprekoran, kakav smo samo sanjali dok se nije pojavio na aukciji.

Nudi ga Bring-A-Trailer, BMW M3 Coupe iz 2002. godine. Savršeno očuvan primerak je do danas prešao nešto više od 24.000 km.

Naravno, kombinacija uključuje pogon na zadnje točkove i šestostepeni manuelni menjač, koji su profesionalci Enthusiast Auto Group iz Sinsinatija naknadno ugradili 2020.

Izmene uključuju broj većih felni (19″), a vozilo dolazi sa apsolutno čistim rekordom bez i najmanje mrlje.

Pre nego što pogledate automobil koji bi mogao da vas osvoji harmoničnim dizajnom i savršeno čistim enterijerom, recimo da je to prilično redak primerak u Laguna Secca plavoj boji.

A sada cena. U 2020. godini automobil sa nešto manje pređenih kilometara prodat je za 35.250 USD, a sada je dostigao iznos od 47.500 USD. Nije mnogo za jedan od najpoželjnijih delova istorije.

Danas objavljeno

Volkswagen najavljuje električni SUV sa autonomijom od 700 km

Vanja A

Munro – moćni električni terenac iz Škotske FOTO

Vanja A

Kakve automobile pravi Rivian koji danas otvara tehnološki centar u Beogradu FOTO

Vanja A

Ostavite komentar