Procurio dio ATP kalendara – novo otkazivanje Indijan Velsa? - BIGportal.ba
Sport Tenis

Procurio dio ATP kalendara – novo otkazivanje Indijan Velsa?

ATP još nije izašao sa zvaničnim kalendarom takmičenja, ali se čini da bi početak sezone mogao daleko drugačije da izgleda nego što smo navikli.

Internetom kruže informacije kako će Masters u Indijan Velsu i ove godine biti otkazan, zbog loše situacije sa koronavirusom u Kaliforniji, a biće otkazano još turnira.

Prema tim izvorima, najverovatnije neće biti ni turnira u Ouklendu, Puneu, Njujorku i Rio de Žaneiru.

Sezona bi po tome trebalo da počne 4. januara turnirom u Delrej Biču i taj turnir bi se završio zaključno sa 13. januarom.

Zanimljivo je da u ovoj kalkulaciji stoji da još nije definisano šta će biti u nedelji pred Australijan open, ATP kup ili koji turniri u Seriji 250.

Australijan Open bi, kako je i ranije najavljeno, zaista zauzeo termin od 8. do 21. februara, ptom Monpelje, Kordoba i još neki turnir u Seriji 250 u nedelji od 22. do 28. februara.

Prva nedelja marta (1. do 7. marta) bila bi rezervisana za Roterdam, Buenos Ajres i još jedan 250 turnir, dok bi Doha, Marsej i Santjago išli nedelju dana kasnije, tačnije od 8. do 14. marta.

Konačno, izostankom Indijan Velsa imali bismo prostor i za Akapulko i Dubai koji bi se održali od 15. do 21. marta.

Kako god bilo, čeka se zvanična potvrda sa vrha, ali ne bi nikog trebalo da iznendi ako ovo bude raspored za prva tri meseca takmičenja u 2021.

B92

Danas objavljeno

Liverpul bolji od Atletika, sjajni Mesi, Real nemilosrdan, Ajaks razbio Borusiju

Zeljka

Partizan “stokom” otvorio Evrokup

Zeljka

Prva pobjeda Seltika u LE

Vanja A

Ostavite komentar