Procurili renderi Samsung Galaxy Z Flip 3 otkrivaju veći sekundarni ekran, dvostruku kameru - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Procurili renderi Samsung Galaxy Z Flip 3 otkrivaju veći sekundarni ekran, dvostruku kameru

Znalo se već da će Samsung predstaviti dva nova preklopna pametna telefona kasnije ove godine, a prema glasinama, južnokorejski tehnološki gigant će lansirati Galaxy Z Fold 3 i Z Flip 3 u julu 2021.

Ključni detalji Fold 3 su na mreži već duže vreme, a najnoviji izveštaj je danas procurio u vidu rendera dizajna Galaxy Z Flip 3. Prema novim prikazima koje je objavio tipster po imenu Szczepan Karpiel-Bułecka, renderi otkrivaju da Z Flip 3 ima veći sekundarni ekran u poređenju sa originalnim Flipom. Poravnanje kamere se takođe promenilo.

Slike otkrivaju da će preklopni telefon i dalje imati mehanizam za preklapanje skriven u telu uređaja. Dolazi u četiri dvotonske boje – ljubičastoj, crnoj, beloj, zelenoj. Do sada dve uočljive razlike otkrivaju da preklopni telefon ima veći sekundarni ekran. Originalni Flip ima 1,1-inčni ekran na poklopcu, a jedna od slika pokazuje da je novi ekran dovoljno velik za čitanje tekstualne poruke.

Procureli renderi Samsung Galaxy Z Flip 3 otkrivaju veći sekundarni ekran, dvostruku kameru

Poravnanje modula kamere je takođe promenjeno. Prema procurelim slikama, preklopni telefon će imati postavku sa dvostrukom kamerom postavljenu vertikalno. Prethodni izveštaji sugerisali su da će prednji Flip imati zadnju postavku kamere od 12MP + 12MP. Uređaj, kodnog imena Bloom 2, imaće prednju kameru od 10MP unutar preklopnog displeja, u vidu rupe.

Pametni telefon je primećen na veb lokaciji za sertifikaciju SafetyKorea. Lista je otkrila da će ovaj pametni telefon sa preklopnom školjkom imati nominalni kapacitet od 2.300mAh i tipični kapacitet od 2.370mAh. Postoji dodatni model baterije procenjen na 903mAh, što je takođe sertifikovano na veb lokaciji za sertifikaciju DEKRA.

Izvor: MySmartPrice

Danas objavljeno

Mark Zuckerberg objavio prepisku: WhatsApp ima novu opciju

Vanja A

Olakšano podešavanje internet pregledača u Windowsu 11

Vanja A

Fortnite dobija treće poglavlje, pogledajte šta je novo

Vanja A

Ostavite komentar