Procurili renderi Galaxy S11e - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Procurili renderi Galaxy S11e

Samsung je svojoj Galaxy S seriji telefona ove godine dodao i trećeg člana u vidu Galaxy S10e.

Telefon je doneo većinu karakteristika S10 i S10+ , ali u manjem formatu koji se dopao svim ljubiteljima kompaktnijih telefona. Juče su objavljeni prvi renderi standardnog Galaxy S11 modela, a sada smo dobili i prvi pogled na Galaxy S11e.

S11e naizgled cilja na istu formulu uspeha kao i prethodnik. Ekran od 6.2 ili 6.3″ je manji nego 6.7 ili 6.9″ koliko se očekuje na S11, ali i veći od 5.8″ koliko je posedovao S10e. Veličina uređaja je 151.7 x 69.1mm x 7.9mm (9.1mm uključujući i izbočinu kamere). Ovo novi model čini jednako širokim kao S10e, sa identičnim profilom, ali nešto dužim ekranom.

U odnosu na slike Galaxy S11, kamera sistem deluje nešto jednostavnije. Na njemu su tri senzora i LED blic, ali OnLeaks/PriceBaba koji su ove rendere i objavili nisu uspeli da ustanove čemu koji od senzora služi. U svakom slučaju, tri senzora su unapređenje u odnosu na S10e, koji je posedovao samo glavni senzor od 12MP i ultra široki od 16MP.

Ljubitelji ultrabrzog čitača otiska prsta na S10e će možda biti razočarani, jer deluje da S11e poseduje čitač u samom ekranu, poput Note 10. Takođe, odsutan je i 3.5mm konektor, pa se na donjoj strani nalazi samo USB Type-C port.

Obzirom na informacije koje su procurele proteklih dana, očekujemo da će ih u narednom periodu biti sve više, kako bismo stekli kompletniju sliku o tome šta nas očekuje od S11 serije.

Izvor: Android Police/Benchmark

Danas objavljeno

FCC sertifikat potvrđuje brzinu baterije i punjenja Samsung Galaxy A33 5G telefona

Vanja A

Novi pristupačni Radeon PRO grafički akceleratori su stigli

Vanja A

Cooler Master lansira HAF 500, MasterBox TD300 Mesh i MasterBox 500

Vanja A

Ostavite komentar