Procurile nove informacije o kamerama i baterijama Samsung Galaxy S23 serije telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Procurile nove informacije o kamerama i baterijama Samsung Galaxy S23 serije telefona

Prema informacijama do kojih je došao sajt GSMArena Samsung Galaxy S23 bi trebao da ima malo veću bateriju od svog prethodnika: 3.900 mAh naspram 3.700 mAh, koliko je imao S22. Slična situacija je i sa S23+ modelom, čija bi baterija sa 4.500 trebala da poraste na 4.700 mAh. Jedini telefon čija baterija se izgleda neće menjati je perjanica ponude – S23 Ultra sa svojih 5.000 mAh.

Isti izvor (GalaxyClub) navodi da će širokougaona kamera na S23 i S23+ ostati ista – 12 MP, ali se za S23 Ultra i dalje ne pominje ništa.

Nakon podataka da S23 serija i dalje ostaje na punjačima snage 25 W i sa malo većom baterijom, plašimo se da bi Samsung mogao da bude u zaostatku za konkurencijom. S druge strane ni Apple se ne brine mnogo o punjačima, pa nova iPhone 14 serija podržava iste punjače kao i prošlogodišnji modeli, bez opcije brzog punjenja, prema današnjim merilima.

Uostalom, Samsung je nedavno predstavio svoje savitljive telefona, koji takođe nisu dobili brže punjenje, a imaju malo veću bateriju, pa se plašimo da nas početkom naredne godine očekuje ista stvar sa S23 serijom. Ono što se nadamo je da se Samsung ipak fokusirao na neka unapređenja na drugim poljima, te da novine možemo da očekujemo sa druge strane, jer izgleda da dizajn ostaje isti. Pored kamere od 200 MP na S23 Ultra, naravno.

Danas objavljeno

Xiaomi isporučio 300 miliona Redmi Note telefona ove godine

Vanja A

Google Search će sada prikazivati 6 strana rezultata pretrage umjesto jedne

Vanja A

Od sada možete lakše koristiti PDF dokumenta prilikom Microsoft TEAMS komunikacije

Vanja A

Ostavite komentar