Procurila su četiri nova rendera Nokia pametnih telefona na kojima se vidi dizajn - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Procurila su četiri nova rendera Nokia pametnih telefona na kojima se vidi dizajn

Čini se da se Nokia priprema za lansiranje četiri nova pametna telefona.

 Iako datum lansiranja ovih uređaja još nije najavljen, imamo rendere pametnih telefona koji dolaze zahvaljujući popularnom leaksteru Evana Blasa (@evleaks).

Renderi otkrivaju dizajn četiri Nokia telefona uoči zvaničnog lansiranja. Ovi uređaji imaju brojeve modela kao što su N151DL, N150DL, N1530DL i N152DL. Za sada zvanična marketinška imena ovih uređaja ostaju misterija.

Procurila su četiri nova rendera Nokia pametnih telefona na kojima se vidi svež dizajn

Ako pogledamo rendere koji su se pojavili, možemo videti da će Nokia N15DL imati kružni modul kamere, sličan postojećim Nokia telefonima. Štaviše, render otkriva da uređaju neće nedostajati fizički senzor otiska prsta. Tasteri za napajanje i jačinu zvuka biće smešteni na desnoj strani, dok će se 3,5 mm audio priključak nalaziti na gornjoj strani.

Na prednjoj strani uređaj će imati urez u obliku kapi vode u koji će se nalaziti selfi kamera. Prelazeći na rendere Nokia N150DL, ona će takođe imati urez u obliku kapi vode za selfi kameru i 3,5 mm audio priključak na gornjoj strani. Ako bacimo pogled na zadnju stranu ueđaja, možemo videti da će pametni telefon imati trostruku kameru koju prati LED blic.

Nokiatekst.jpg

Treći Nokia uređaj nosi broj modela N1530DL. Takođe će se pohvaliti postavkom sa tri kamere pozadi. Pametni telefon će takođe imati zarez u obliku kapljice vode i audio priključak od 3,5 mm na gornjoj strani. Možemo očekivati da će ovaj uređaj imati i bočni senzor otiska prsta.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, poslednji render je Nokia N152DL. Čini se da je Nokia N152DL pametni telefon početnog nivoa čiji dizajn odgovara onom Nokia C1 2nd Edition. Pametni telefon će imati jednu kameru na zadnjoj strani koju će pratiti LED blic. Uređaj će imati staromodni kutijasti dizajn, ekran u razmeri 18:9 i audio priključak od 3,5 mm na vrhu.

Za sada, specifikacije ovih uređaja su nam potpuna nepoznanica. U narednim danima ćemo saznati više detalja o ovim uređajima ako se pojave na bilo kom sertifikatu ili benchmarku.

Danas objavljeno

OPPO pokazuje kameru na uvlačenje uoči INNODAY 2021 događaja

Vanja A

Legendarna Pac-Man igra je dostupna za Facebook Gaming igrače i strimere

Vanja A

Vivo S12, Vivo S12 Pro, iQoo Neo 5S, iQoo Neo 5 SE, ključne specifikacije se pojavile pred lansiranje

Vanja A

Ostavite komentar