Procurila GTA 6 mapa, na Redditu žalbe na previše vode - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Procurila GTA 6 mapa, na Redditu žalbe na previše vode

GTA 6 je, poput svog prethodnika, jedna od najočekivanijih igara i fanovi Rockstar Games-a i GTA serijala željno iščekuju njen izlazak

Poslednjih par godina, gaming entuzijasti se nadaju dobrim vestima od kada je Rockstar najzad objavio rad na nastavku, ali razvoj igre traje koliko traje. O igri smo do sada videli dosta glasina i procurelih informacija, ali bez ikakvih konkretnih dokaza o onome što nas u njoj očekuje. 

Nedavno je objavljeno da je kompanija objavila oglas za radno mesto testera igara, a poslednja procurela informacija sa 4chan-a otkriva mapu dolazećeg GTA 6, koja je postovana od strane anonimnog korisnika.

GTA_6Map.jpg

Mapa izgleda zanimljivo i u skladu je sa prethodno procurelom slikom. Mape u GTA igrama su uvek bile bitan deo iskustva, često bazirane na pravim gradovima čije ime ili nadimak su često bili i u naslovima igara, poput GTA San Andreas i Vice City.

Nova mapa pokazuje noviji deo u odnosu na prethodnu sliku, a Reddit korisnici se žale na činjenicu da ima previše vode.
“S obzirom da je igra bazirana u Majamiju, previše vode je za očekivati. Rockstar je proširio svoj gameplay na vodu još u GTA5 na jahte i podmornice, pa im to možda dozvoljava da svet u igri učine većim.”, navodi jedan od postova.

Neki od korisnika veruju da će developeri naknadno dodavati ostrva koja će služiti za neke ekskluzivne misije. Sve ovo je u domenu nagađanja, jer razvojni tim nije otkrio ništa zvanično, pa nam ostaje da čekamo zvaničnu objavu.

Izvor: Mysmartprice

Danas objavljeno

Honor bi uskoro mogao predstaviti tri nova telefona

Vanja A

Predstavljen OnePlus Watch Harry Potter Edition

Vanja A

Redmi Smart TV X 2022 će imati 120Hz osvježavanje

Vanja A

Ostavite komentar