25. Augusta 2020.

Proba prije kupovine: Igrajte besplatno NBA 2K21

Big Portal

Izdavač igara 2K je 24. avgusta pustio NBA 2K21 DEMO za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzole, omogućavajući tako igračima da prije kupovine i izlaska igre odluče da li je novi nastavak za njih ili nije…

Ove godine DEMO igre uključuje četiri igriva tima, a tu je i MAMBA odnosno pokojni Kobi Brajant uz All-Time Lakers-e, Bili Rasel i All-Time Celtics-i, Janis Adetokunba i Kavaja Leonarda uzLos Angeles Clippers-e i Milwaukee Bucks-e.

2K obećava da će igrači kroz DEMO imati priliku da dožive nove inovacije uvedene u gejmplej, kojih ima značajno mnogo (kako kažu). Dodatno, DEMO nam vraća MyPLAYER Builder. Odaberite svoju poziciju, odredite atribute i odmah pogledajte koji tip će vam biti dostupan u NBA 2K21 igri. Postoji dosta novih stvari, koje ćete moći da istražite, uključujući mogućnost da svoje kreacije prebacite u punu igru, nakon što ih napravite u MyPLAYER DEMO verziji.

Ovog puta NBA 2K21 prati odlaganje NBA sezone, zbog čega će ocjene igrača biti otkrivene u vrijeme pojave nove generacije konzola, navodi 2K kompanija, koja time želi da isprati aktuelna dešavanja na NBA parketu i svim igračima pruži ocjene, koje su realne i koje zaslužuju.

DEMO NBA 2K21 igre dostupan je besplatno za aktivnu generaciju konzola, dok će informacije o novoj verziji igre, koja svakako stiže kasnije, biti saopštene kasnije. Igra NBA 2K21 za PlayStation 4, Xbox One konzole i Nintendo Switch stiže 4. septembra zvanično.

NBA 2K21 DEMO preuzmite sa PlayStation prodavnice ili Xbox prodavnice. Nintendo Switch igrači imaju link kod sebe na konzolama.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare