Proba prije kupovine: Igrajte besplatno NBA 2K21 - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Proba prije kupovine: Igrajte besplatno NBA 2K21

Isprobajte sve novine, koje donosi NBA 2K21 besplatno i spremite se za punu igru, koja stiže već 4. septembra.

Izdavač igara 2K je 24. avgusta pustio NBA 2K21 DEMO za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzole, omogućavajući tako igračima da prije kupovine i izlaska igre odluče da li je novi nastavak za njih ili nije…

Ove godine DEMO igre uključuje četiri igriva tima, a tu je i MAMBA odnosno pokojni Kobi Brajant uz All-Time Lakers-e, Bili Rasel i All-Time Celtics-i, Janis Adetokunba i Kavaja Leonarda uzLos Angeles Clippers-e i Milwaukee Bucks-e.

2K obećava da će igrači kroz DEMO imati priliku da dožive nove inovacije uvedene u gejmplej, kojih ima značajno mnogo (kako kažu). Dodatno, DEMO nam vraća MyPLAYER Builder. Odaberite svoju poziciju, odredite atribute i odmah pogledajte koji tip će vam biti dostupan u NBA 2K21 igri. Postoji dosta novih stvari, koje ćete moći da istražite, uključujući mogućnost da svoje kreacije prebacite u punu igru, nakon što ih napravite u MyPLAYER DEMO verziji.

Ovog puta NBA 2K21 prati odlaganje NBA sezone, zbog čega će ocjene igrača biti otkrivene u vrijeme pojave nove generacije konzola, navodi 2K kompanija, koja time želi da isprati aktuelna dešavanja na NBA parketu i svim igračima pruži ocjene, koje su realne i koje zaslužuju.

DEMO NBA 2K21 igre dostupan je besplatno za aktivnu generaciju konzola, dok će informacije o novoj verziji igre, koja svakako stiže kasnije, biti saopštene kasnije. Igra NBA 2K21 za PlayStation 4, Xbox One konzole i Nintendo Switch stiže 4. septembra zvanično.

NBA 2K21 DEMO preuzmite sa PlayStation prodavnice ili Xbox prodavnice. Nintendo Switch igrači imaju link kod sebe na konzolama.

Danas objavljeno

YouTube produžio suspenziju Trampu, suspendovan i Đulijani

D

“Ptičica na straži” lovi lažne vijesti

D

Ćirilizator ekstenzija: Program koji jednim klikom pretvara latinicu u ćirilicu

Zeljka

Ostavite komentar