31. Maja 2022.

Priznanje za Kovača: Profesor Gimnazije Banjaluka među najboljim u regionu

Big Portal

Kovač je diplomirao je na Odsjeku za istoriju Filozofskog fakulteta u Banjaluci, gdje je završio je i master studije. Njegov master rad dobio je nagradu za istorijska istraživanja Fondacije “Slobodan S. Begović”, dodijeljene na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Druge master studije, završio je na britanskom Institutu za obrazovanje, Univerzitetskog koledza u Londonu.

Pohađao je međunarodne seminare i obuke u Berlinu, Buhenvaldu, Peronu, Rimu, Parizu i Kanu. Boravio je na studijskim putovanjima na univerzitetima Sorboni, Versaju, Beču i Trstu. Eksterni je ocjenjivač za istoriju za Program međunarodne mature. Trenutno je doktorand i stipendista Univerziteta „La Sapijenca“ u Rimu.

Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugoslavije je neprofitabilno i nepolitičko udruženje nastavnika entuzijasta, koji rade na podizanju važnosti nastavničkog poziva i poboljšanju kvaliteta obrazovanja u svojim lokalnim sredinama.

Asocijacija proglašava najbolje nastavnike prema precizno utvrđenim kriterijumima, koji podrazumijevaju realizaciju obrazovnih projekata, uspjehe na školskim takmičenjima, pisanje didaktičkih sredstava, stručnih i naučnih radova, kao i doprinos lokalnoj ili regionalnoj zajednici.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare