Privremena zabrana rada ugostiteljskih i drugih objekata u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Privremena zabrana rada ugostiteljskih i drugih objekata u Banjaluci

Na području grada Banjaluka danas će privremeno biti zabranjen rad za više od stotinu ugostiteljskih i drugih objekata zbog obilježavanja Dana Republike Srpske, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zabrana će trajati od 9.00 do 18.00 časova, a odnosi se na objekte u užem centru – na Trgu Krajine, na Trgu srpskih junaka, te ulicama Kralja Petra Prvog Karađorđevića, Vidovdanskoj, Bana Milosavljevića, Vladike Platona, Srpskoj, Jevrejskoj, ulici Gajeva i Ive Lole Ribara.

Rad će u ovom periodu biti zabranjen i objektima na Trgu Republike Srpske, u Parku Petar Kočić, te u ulicama Marije Bursać, Veselina Masleše i Kralja Alfonsa Trinaestog.

Privremeno je zabranjen i rad objekata u Aleji Svetog Save i Gundulićevoj ulici.

Ovu naredbu gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić donio je na zahtjev Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Policijske uprave Banjaluka, čiji je zadatak da obezbijedi nesmetano održavanje proslave 9. januara.

Kontrolu će vršiti Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave, uz asistenciju pripadnika Policijske uprave Banjaluka.

NN

Danas objavljeno

Iz azila na Manjači udomljena 34 psa

Vanja A

Planirana isključenja električne energije za 05.oktobar 2022. godine

Vanja A

Novo radno vrijeme kovid ambulanti u naselju Dolac

M.

Ostavite komentar