PRIVATNI ŽIVOT VJEŠTO SKRIVA Seka Sablić progovorila o svojoj VELIKOJ LJUBAVI tek nakon njegove smrti - BIGportal.ba
Ex Yu

PRIVATNI ŽIVOT VJEŠTO SKRIVA Seka Sablić progovorila o svojoj VELIKOJ LJUBAVI tek nakon njegove smrti

Legendarna glumica Seka Sablić privatni život vješto krije i rijetko priča o nečemu što nije vezano za njenu karijeru.

Seka se udala u 34. godini, rodila sina Stefana o čijem ocu nikada nije govorila, a filmski poznavaoci tvrde da je iskusila veliku ljubav sa jednim kolegom.

U pitanju je glumac Božidar Bole Stošić sa kojim je i glumila u prvoj pozorišnoj predstavi u pozorištu “Boško Buha”. Seka, naravno, o njihovoj ljubavi nikada javno nije govorila, ali filmski poznavaoci tvrde da je to bila prava ljubav.

Ipak, nakon što je Božidar Stošić preminuo je 13. decembra 2018. godine u bolnici u Beogradu, u 82. godini, Seka je otvorila dušu i kroz suze ispričala koliko je poštovala Boleta.

– Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i kao čovjek jedno vrijeme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan – rekla je ona tada.

Jedna od prvih uloga Božidara Stošića u karijeri dugoj više od pet decenija bila je u popularnoj dječijoj emisiji “Hiljadu zašto” uz koju su odrastale generacije, a po njoj je dobio i nadimak Bole iz bureta.

FOTO GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA
FOTO GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

Gradeći karijeru i na sceni i na ekranima, posljednju ulogu zaigrao je zaigrao u mjuziklu “Fantom iz opere” u Pozorištu na Terazijama gdje je niz vrsnih rola, među kojima i u mjuziklu “Neki to vole vruće”, a gledali smo ga i u serijala “Porodično blago”, “Srećni ljudi”…

U jednom intervjuu otkrio je da jedino nije igrao u seriji “Bolji život”, iako je bio miljenik pisca Siniše Pavića, jer njegov kolega Miodrag Petrović Čkalja nije htio da snima s njim.

– U ‘Boljem životu’ me nije bilo jer sam morao da imam direktne scene s Miodragom Petrovićem Čkaljom. On je imao kod sebe spisak od osam glumaca s kojima nije želio da radi. Na njemu je bilo i moje ime. Nisam želio da dođem na snimanje a da me on izbaci. Znao sam da me to čeka – otkrio je jednom prilikom.

Božidar je bio oženjen Vesnom sa kojom je imao sina i kćerku, a poznanstvo sa Sekom i njihovu navodnu vezu nikad javno nije komentarisao, piše Mondo.

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar