Pristupačna OnePlus Y serija dobija novi 40-inčni Android TV - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Pristupačna OnePlus Y serija dobija novi 40-inčni Android TV

OnePlus Y serija pristupačnih televizora dobila je najnovijeg člana. Kompanija je u Indiji objavila OnePlus TV 40Y1 od 40 inča, koji se pridružuje postojećim modelima od 32 i 43 inča u okviru serije.

Poput prethodnika, novi OnePlus TV 40Y1 koristi Android TV platformu, sa Android 9 softverom. Iako se ne radi o najnovijem operativnom sistemu, korisnici i dalje dobijaju Google Play Store za OnePlus TV, mogućnost učitavanja aplikacija sa strane, ugrađene Chromecast mogućnosti i drugo. Tu je i standardni Android TV UI, uz opcioni OnePlus OxygenPlay UI.

Korisnicima je na raspolaganju i Google Assistant taster na daljinskom upravljaču OnePlus TV 40Y1 uređaja. Ovo će omogućiti korišćenje glasa za pretragu sadržaja i kontrolu televizora.

Pristupačna OnePlus Y serija dobija novi 40-inčni Android TV

Novi, 40-inčni OnePlus TV ima tanke okvire, Full HD (1920 x 1080p) displej i 93% screen-to-body odnos. Tu je i podrška za DCI-P3 93% spektar boja. Ugrađeni su i 20W stereo zvučnici, sa Dolby Atmos poboljšanjima.

Za konekciju su zaduženi Bluetooth 5, 2.4GHz Wi-Fi, dva HDMI porta, dva USB porta, ethernet port, kao i optički audio port.

OnePlus TV 40Y1 ima cenu od oko 300 dolara, a u prodaji će se naći od 26. maja preko Flipkarta.

Izvor: AndroidAuthority

Danas objavljeno

Call of Duty: Vanguard veličina instalacije dostiže 93 GB na konzolama, mnogo manje nego ranije

Vanja A

Konačno: Instagram sada dozvoljava svima da dijele linkove u pričama

Vanja A

Kingston FURY oslobađa DDR5 performanse!

Vanja A

Ostavite komentar