Priština regrutuje nove snage; "Biće najveće ikada" - BIGportal.ba
Region Vijesti

Priština regrutuje nove snage; “Biće najveće ikada”

Iz Prištine stiže nova odluka vlasti o jačanju Kosovskih bezbednosnih snaga.

Ministar odbrane Armend Mehaj najavio je danas da će uskoro biti otvoren konkurs za do sada najveće regrutovanje za KBS, prenosi Zeri.

Mehaj je rekao da je obavešten o dosadašnjim pritužbama na proces zapošljavanja u Kosovskim bezbednosnim snagama, i obećao transparentnost u prijemu 850 novih regruta, čiji konkurs se očekuje vrlo brzo.

“Čuo sam da je bilo pritužbi na ranije procese prijema u Kosovske bezbednosnosne snage, bilo je sumnji u proces zapošljavanja. Kažem svim mladićima i devojkama da će pod mojim vođstvom postojati pošten, jednak, strog i profesionalan proces zapošljavanja”, rekao je Mehaj u kosovskoj skupštini.

Naveo je da će konkurs za najveće regrutovanje ikada na Kosovu i Metohiji biti otvoren uskoro, da će ceo proces biti snimljen kamerama, a da će odbor za prijem biti profesionalan i nepristrasan i da će biti birani najbolji kandidati.

Zatražio je da ga kontaktiraju svi oni koji imaju pritužbe i informacije o zloupotrebama u Kosovskim bezbednosnim snagama.

„Ako primetite neprofesionalnost, ako primetite da neko favorizuje nekoga, pošaljite mi podatke, a ja vam garantujem da takvima nije mesto u Ministarstvu odbrane”, naveo je Mehaj.

Danas objavljeno

Evropol obavijestio MUP Srbije: Kriminalna grupa namjerava atentat na Vučića!

M.

Vučićeva poruka: Nema povlaćenja! Pobijedićemo ih sve

M.

Kriminalcima smeta jaka Srbija na čelu sa Vučićem

M.

Ostavite komentar