Priština izdala međunarodni nalog za hapšenje Radoičića - BIGportal.ba
Region Vijesti

Priština izdala međunarodni nalog za hapšenje Radoičića

Sud u Prištini je izdao je međunarodni nalog za hapšenje potpredsjednika Srpske liste, kojeg sumnjiči da je umiješan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, piše Koha pozivajući se na KTV. Tužilac iz Prištine koji istražuje ubistvo Ivanovića izjavio je da je izdat međunarodni nalog za hapšenje Radoičića, za koga…

Sud u Prištini je izdao je međunarodni nalog za hapšenje potpredsjednika Srpske liste, kojeg sumnjiči da je umiješan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, piše Koha pozivajući se na KTV.

Tužilac iz Prištine koji istražuje ubistvo Ivanovića izjavio je da je izdat međunarodni nalog za hapšenje Radoičića, za koga se sumnja da se krije u Srbiji.

Tzv. Kosovo, inače, nije član Interpola. Kako navodi KTV, pre nekoliko meseci, Radoičić je ponudio tužiocu Sulj Hodži da ga ispita u Beogradu, ali je Tužilaštvo odbilo da to uradi.

KTV, takođe, navodi da tužilaštvo traži i Zvonka Veselinovića na kojeg je tužilaštvo u Prištini nedavno proširilo istragu, nakon dokumenata odobrenih od strane Euleksa.

Sud u Prištini je i za Veselinovića izdalo nalog za hapšenje, piše KTV.

Veselinovića sud u Prištini sumnjiči za organizovani kriminal, dovođenje u opasnost osoblja UN-a i za ubistvo Ivice Rajičića 2014. godine.

Danas objavljeno

PRONAĐENO TIJELO U BIJELJINI Dvije osobe pod nadzorom policije, u toku pretresi

Vanja A

Najteži slučaj pedofilije u istoriji BiH

Vanja A

“Velika Rusija se ponovo rađa”

Vanja A

Ostavite komentar