Prisila Prisli prva pogledala novi film o Elvisu: "Kakav je to bio lik" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prisila Prisli prva pogledala novi film o Elvisu: “Kakav je to bio lik”

Na predstojećem filmskom festivalu u Kanu premijerno će biti prikazan film “Elvis”, biografska priča o slavnom pevaču Elvisu Prisliju i njegovom odnosu sa menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom.

Jedna od prvih osoba koja je videla film je Prislijeva bivša supruga, 76-godišnja Prisila Prisli. Ona je proteklog vikenda na Fejsbuku objavila kako je oduševljena filmom koji je režirao Baz Lurman.

Prisila je napisala kako je film pogledala zajedno sa Džerijem Šilingom, starim prijateljem Elvisa.

“Ovo je priča o odnosu Elvisa i pukovnika Parkera. To je briljantno i kreativno ispričana istinita priča koju je jedino Baz, na svoj jedinstveni umetnički način, mogao da snimi. Ostin Batler, koji glumi Elvisa, jeste neverovatan. Usred filma smo se Džeri i ja pogledali i rekli jedan drugome “Vau”. Bravo za njega… znao je koliko će to biti zahtevno. Bio je vrlo nervozan zbog ove uloge. Mogu samo da zamislim”, napisala je ona.

Osvrćući se na Elvisovog menadžera, pukovnika Toma Parkera, kojeg glumi Tom Hanks, napisala je:

“Kakav je to bio lik! Postoje dve strane Kolonela, Džeri i ja upoznali smo obe. Kao što znate, ova priča nema srećan kraj. Mislim da ćete malo bolje shvatiti Elvisovo putovanje, opisano od strane reditelja koji je uložio svoje srce i dušu u ovaj film”, zaključila je Prisila Prisli.

Danas objavljeno

Blizanci ponovo bez majke: Princ Albert sam otputovao sa djecom

Zeljka

Platio espreso dva evra, pa zvao policiju: Kafić kažnjen – sa 1.000 evra

Zeljka

Glumica u haljini koja je magnet za poglede

Zeljka

Ostavite komentar