Pripreme za nastavak "Zlice" već u toku: Neizvjesno učešće Oskarovke - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pripreme za nastavak “Zlice” već u toku: Neizvjesno učešće Oskarovke

Samo nekoliko dana od premijere “Zlice” Dizni je najavio izlazak drugog dela s obzirom na činjenicu da je film već u prvoj nedelji prikazivanja zaradio više od 80 miliona dolara.

Pre nego što je “Zlica”, priča koja prethodi animiranom filmu “101 Dalmatinac”, dočekala drugi vikend nakon premijere, Dizni je već u ranoj fazi izrade nastavka, a očekuje se povratak reditelja Krejga Gilespija i scenariste Tonia MekNemera.

Još uvek nije poznato hoće li glavna glumica Ema Stoun ponovo da zaigra omiljenu negativku zaljubljenu u krzno. Međutim, kako Variety navodi nejasno je kako bi nastavak funkcionisao bez nje.

“Kruela”, najnovija u Diznijevoj liniji adaptacija animiranih klasika, premijerno je prikazana 28. maja.

Do danas je film u SAD-u zaradio 32,4 miliona dolara, a u svetu 48,5 miliona, iako je Dizni performanse filma na Dizni Plusu okarakterisirao kao “jake”, kao i kod svih strimera, studio je odbio da objavi bilo kakve podatke o gledanosti.

“Publika širom sveta film je neverovatno dobro prihvatila, s ocenom od 97 odsto na Rotten Tomatoesu, svrstavajući ga među naše najpopularnije adaptacije. Radujemo se ‘dugoj vožnji’ jer će publika i dalje uživati u ovom fantastičnom filmu”, rekao je Diznijev portparol.

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar