Pripreme za iduću godinu: Sportski klubovi se od 1. juna mogu prijaviti za dodjelu sredstava iz budžeta grada - BIGportal.ba
Banja Luka

Pripreme za iduću godinu: Sportski klubovi se od 1. juna mogu prijaviti za dodjelu sredstava iz budžeta grada

Grad Banjaluka će od 1. juna do 1. jula raspisati tri javna poziva za sufinasiranje oblasti sporta u Banjaluci za iduću godinu.

Ti javni pozivi se odnose na sufinansiranje programskih aktivnosti i projekata sportskih organizacija, kao i organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija „od posebnog značaja“ i „od značaja“ za grad Banjaluku.

– Grad Banjaluka opredijeljen je da u narednom periodu stvori još bolje uslove i ambijent za ljude koji su uključeni u sistem sporta, upravo kako bi oni koji ulažu velike napore dobili podršku od svoje lokalne zajednice – poručili su iz Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Pozvali su sportske organizacije koje, u skladu sa Pravilnikom, ostvaruju pravo na sufinansiranje da se prijave .

Napomenuli su da da je Grad Banjaluka u skladu programskim dokumentima za 2021. godinu sportskim organizacima, koje su bile obuhvaćene tim dokumentima, isplatio sredstva u 100 odstotnom iznosu.

– Sve sportske organizacije koje se sufinansiraju iz Osnovnog programa su dobile jedinstveno povećanje od 10,75 odsto u odnosu na odobrena sredstva – naglasili su iz ovog Odjeljenja.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.energije za 01.07.2022. godine

Vanja A

Banjalučki prevoznici ne odustaju, sutra autobusi najvjerovatnije staju

M.

Sedam beba rođeno u Banjaluci

M.

Ostavite komentar