22. Septembra 2022.

Pripremali scenu seksa 7 mjeseci, zvijezda “Zmajeve kuće”

Big Portal

U novoj seriji, 28-godišnji Frankel glumi kraljevskog čuvara Ser Kristona Koula, a njegov lik deli intiman trenutak s princezom Rajenirom Targarijen, koju glumi 22-godišnja Mili.

Govoreći o sceni, Fabijen je rekao kako ne želi da deluje “jeftino”. Hteo je da “istakne stvarnost seksa”, umesto da deluje kao “filmski trenutak”.

https://youtu.be/IwuFmjWmadM

Rekao je da se o sceni razgovaralo više od sedam meseci kako bi bili sigurni da su je dobro shvatili, dodajući da su čak razgovarali o tome kako će skinuti oklop na prirodan način.

“Nisam se osećao kao deo još jedne bespotrebne scene seksa jer to jednostavno nije tako, svako ko je ikad imao seks reći će vam da seks nije toliko lep”, objasnio je glumac.

“Nije to neka slikovita, neverovatna stvar. Neugodno je, pogotovo kad si mlad”, dodao je.

“Postoji određena neudobnost, a tu je i otkrivanje i razumevanje tela druge osobe, da ne spominjemo praktičnu stranu cele stvari”, naglašava Frankel.

Fabijen je rekao da su on, njegova kolegica Mili i rediteljka Kler Kilner razmenili niz poruka i telefonskih poziva o sceni kako bi bili sigurni da je tačno onakva kakvu žele. Dodao je kako su takođe razgovarali s koordinatorkom serije Mirijam Lucijom kako bi se uverili da im je svima ugodno i da su svi sigurni dok snimaju scenu.

Intimni trenutak između Ser Kristona i Rajenire dogodio se u četvrtoj epizodi, nakon što je princeza završila u bordelu sa svojim ujakom Daemonom (Met Smit), gde se par poljubio.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare