Pripadnici ovog znaka su bahati, vole da se šepure, ali su najbolje vođe - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Pripadnici ovog znaka su bahati, vole da se šepure, ali su najbolje vođe

Lav je vatreni znak horoskopa koji odlikuje samouverenost, dramatičnost i kreativnost.

Ljudi rođeni u znaku Lava imaju kraljevsko, ponosno držanje koje je nemoguće ne primetiti. Rođene vođe, sposobni su da ostvare sve što požele, a svojim govorom zadržati pažnju okoline. Premda u svemu žele da budu najbolji, imaju veliko srce i spremni su da pomognu dragim ljudima.

Uvek teže nečem novom i nesvakidašnjem, mrze dosadne rutine, zato kad se nađu u takvoj životnoj situaciji sposobni su da stvore vlastitu dramu i uzbuđenje.

Zbog svog živahnog temperamenta lako se izvuku iz loših osećaja, očaja ili nesrećnih događaja. Ako su nesrećni, stvari će uzeti u svoje ruke i nastojati da isprave negativnu situaciju.

Privlače ljude svojom žudnjom za životom i toplim duhom, pa ih je teško ne voleti. Uglavnom su prilično uravnoteženi i realistični ljudi. Lavovi su pravi prijatelji koji mogu sve da oproste jer nisu zlopamtila.

Ovom strastvenom, vatrenom znaku treba partner koji je samosvestan i na istom intelektualnom nivou. Seksualni život svakog Lava je vrlo avanturističan, zabavan i energičan. Osobe rođene pod znakom Lava jasno razumeju granice ljubavi i seksa. Lavovi zahtevaju mnogo od sebe i svojih partnera, piše hrvatski Indeks.

Izuzetno su osetljivi, ali to dobro skrivaju. Njihov ego zahteva poštovanje i klanjanje pa ne pristaju na poniženje pa čak ni od dragih osoba.

Ipak imaju i neke negativne osobine. Gladni su pažnje i obožavaju da se šepure. Pompezni su i ​​misle da su stvarno kraljevi ili kraljice. Veliki su snobovi i mogu biti vrlo oholi i bahati.

Poznati Lavovi su Madona, Dženifer Lopez, Šarliz Theron, Kim Katral, Arnold Švarceneger, Kevin Spejsi.

Danas objavljeno

“Zašto mu niste oprali čarape?”; “Ubio bih te” – Nastavnici podijelili najgore izjave roditelja

Zeljka

Primila je poruku: “Mislim da obe spavamo sa njim”

Zeljka

Intervju princeze Dajane za BBC u fokusu pete sezone serije „Kruna“

Zeljka

Ostavite komentar