Prior-Design Audi A7 - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Prior-Design Audi A7

Tjunerska kompanija Prior-Design GmbH je predstavila paket prerada za novi Audi A7, a koji ga čini toliko širokim i ekstremnim da i sportski RS modeli pored njega izgledaju potpuno obični i bezazleni.

Prior-Design je tjunerska kompanija poznata po ekstremnim preradama, ali i po vrhunskoj izradi i kvalitetu, pa tako njihove prerade izgledaju vrlo dobro i dorađeno.

Za novi Audi A7 su tako napravili paket prerada koji je u skladu sa njihovim stilom. Pre svega su razvili aerodinamički “widebody” komplet pod imenom PD780R koji je potpuno transformisao Audi A7 Sportback. Najočiglednija i najveća promena svakako su velika proširenja na blatobranima, a zanimljivo je da na automobilu kao što je A7 koji je dizajnerski zasnovan na oštrim linijama odlično stoje zaboljena i velika proširenja koja su dizajnirali u Prior Designu. Sa ovim proširenjima A7 izgleda još širi i niži, te u tamno sivoj boji izgleda zaista agresivno poput jednog supersportskog automobila.

Naravno, osim vizuelne funkcije ova proširenja su tu primarno da “udome” veće felne, te ujedno omoguće znatno širi trag točkova koji ima Priorov A7. Naravno, ni felne nisu mogle biti bilo koje, a logično je da su odabrane one iz Prior-Design Wheels filijale. Odabran je model PD5 Forged koje kombinuju izgled savremenih višekrakih felni sa klasičnim trodelnim felnama. U veličini od 22-inča i sa konkavnim oblikom na zadnjoj osovini A7 sa ovim felnama izgleda zaista spektakularno.

Za potpun izgled Prior-Design je odabrao i H&R sportske opruge kojima je A7 dodatno spušten, a što se odlično uklopilo uz široki izged sa proširenjima i velikim felnama.

Izvor: Klix/autoblog

Danas objavljeno

Gordon Murray T.33 – superGT za svakodnevno uživanje u vožnji

Vanja A

Počela proizvodnja Mazde CX-50

Vanja A

Škoda Octavia najčešće kraden automobil u 2021.

Vanja A

Ostavite komentar