Princeza Dajana je znala da princ Čarls planira automobilsku nesreću, a razlog je bila skandalozna afera sa ovom ženom! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princeza Dajana je znala da princ Čarls planira automobilsku nesreću, a razlog je bila skandalozna afera sa ovom ženom!

Isticala je da se često plaši za svoj život

Pre dva dana je obeležen 60. rođendan nikada prežaljenoj princezi Dajani, koja je pre 24 godine poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Mnogo je različitih verzija o njenoj smrti, ali ono što je sigurno, postoje i video zapisi u kojima je Dajana napominjala da se veoma često plaši za svoj život.

Printscreen

– Moj suprug planira automobilsku nesreću u kojoj ću poginuti, kako će mi otkazati kočnice i kako ću zadobiti ozbiljnu povredu glave i to samo da bi on mogao da se oženi našom dadiljom Tigi, koja čuva Vilijama i Harija – napisala je princeza Dajana u svojem dnevniku, zbog čega je Čarls i bio odmah saslušan u policiji, prenosi Daily Mail.

Pojedini britanski mediji pišu, da je Čarls zaposlio dadilju nakon što se rastao sa Dajanom, a bila je i kuma sinu princa Harija i Megan Markl.

Tokom saslušanja, princ Čarls bio je veoma raspoložen za saradnju sa policijom, jer kako se navodi nije imao šta da skriva, niti je imao bilo kakve slične namere.

Izvor: Alo

Danas objavljeno

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

Vanja A

Za 3 godine 3 puta osvojila isti iznos na lutriji i svaki put kupila srećku u istoj radnji!

Vanja A

Messi osvojio sedmu Zlatnu loptu, a kraljica večeri bila je njegova supruga sa zanimljivom tetovažom

Vanja A

Ostavite komentar