Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Budući britanski kralj u posebnoj božićnoj epizodi Apple Fitness+ serije ‘Time to Walk’, koja se premijerno prikazuje danas, podijelio je između ostalog i neočekivani jutarnji ritual svoje porodice, te otkrio kako izgledaju tipična jutra s troje mališana u Kensingtonskoj palači.

– Većinu jutra izbija velika svađa između Charlotte i Georgea oko toga koja će pjesma toga trenutka svirati. I moram zato postaviti pravila da jedan dan bira jedno, a drugi dan je na redu neko drugi. Dakle, George dobiva svoj izbor, a zatim Charlotte. Takva je želja za muzikom, kaže princ William i usput otkriva koja je pjesma najveći hit u njihovu domaćinstvu.

– Jedna od pjesama koje djeca trenutno obožavaju je Shakirina ‘Waka Waka’. To naravno uključuje puno njihanja kukova. A puno je i odjevnih kombinacija, kaže budući engleski kralj. Također otkriva da Charlotte koristi svaku priliku da pokaže svoje plesno umijeće jer već neko vrijeme pohađa časove baleta.

– Posebno Charlotte trči po kuhinji u svojim haljinama i baletnim stvarima i svemu tome. Potpuno poludi s Louisom koji je prati unaokolo pokušavajući učiniti istu stvar. To je stvarno sretan trenutak u kojem djeca jednostavno uživaju u plesu, zezanju i pjevanju, kaže ponosni tata.

Princ William također je otkrio tri svoje omiljene pjesme, ali i objasnio zašto su mu važne. Osim Shakirine pjesme ‘Waka Waka’, koju obožavaju njegova djeca, izdvojio je i davni hit Tine Turner ‘The Best’, za koji kaže da ga je njegova mama, princeza Diana, puštala u autu kako bi olakšala njemu i bratu, princu, Harryju, povratak u školu.

– Pjevali bismo i slušali muziku u automobilu sve do ulaska u školu. I tako bi zaboravili na stvarnost i da se stvarno vraćamo u školu jer ste prije toga potpuno izgubljeni u pjesmama. Poželjet ćete je ponovno svirati samo da održite taj porodični trenutak, prisjetio je djetinjstva.

No otkrio je i koju pjesmu danas voli pustiti da se razdrma i razbudi, a riječ je o heavymetal hitu ‘Thunderstruck’ australskog benda AD/DC.

– Moram reći da sam prvi put kad sam je pustio, a čuo sam je milion puta, pomislio: ‘Pa, ovo je prilično teško za ponedjeljak ujutro.’ Ali sada, kada je slušam osjećam da je to najbolji lijek za ponedjeljak ujutro. Apsolutno te razbudi, započneš sedmicu u najboljem mogućem raspoloženju i osjećaš se kao da možeš podnijeti sve i svakoga, otkriva princ William.

Intiman uvid u svoj život ponudio je zahvaljujući humanitarnom projektu zbog kojeg se udružio s Apple Fitness+ kako bi snimio jednu epizodu u serijalu audio ličnih priča utjecajnih ljudi, a koje bi trebale potaknuti korisnike da više hodaju. William u epizodi također govori o važnosti održavanja mentalne forme, podijelio je u njoj i svoja razmišljanja o bezbrižnom trenutku kada je izvučen iz svoje zone udobnosti, a progovara i o vrijednosti slušanja kao načina da osnaži druge i o iskustvu koje ga je dovelo do toga da daje prednost mentalnom zdravlju.

Izvor: tportal.hr

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar