Princ Vilijam zabrinut da će Hari "pretjerati" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princ Vilijam zabrinut da će Hari “pretjerati”

Princ Vilijam je zabrinut da bi njegov brat Hari mogao da ode “korak predaleko” u svojim šokantnim optužbama na račun Kraljevske porodice, nakon poslednje emitovane epizode njegovog serijala o mentalnom zdravlju.

Prijatelj je rekao da je vojvoda od Kembridža izrazio da je “razočaran” i “veoma zabrinut” nakon najnovijih “bombi istine” princa Harija, objavio je “Mail on Sunday”.

Čini se da je njegovou porodicu pogodio nedavni intervju sa Oprom Vinfri u serijalu “The Me You Can’t See” – i to zbog “srama” koji se osećao oko svog mentalnog zdravlja.

U najnovijoj epizodi objavljenoj u petak, Hari je glumici Glen Klouz rekao: “Kao roditelji, kao braća i sestre, sigurno iz onoga što sam naučio, postoji element srama koji osećamo jer – kako to nismo mogli da vidimo?”

“Ali svi znamo kada ljudi pate i kada se bore, ali svi smo neverovatno dobri u zataškavanju”, dodao je.

Ova izjava nadovezuje se na dugački niz optužbi koje su napravili vojvoda od Saseksa – i njegova supruga Megan Markl – pošto su početkom prošle godine napustili kraljevsku porodicu.

Izvor je rekao tokom vikenda da je u Bakingemskoj palati bilo više zabrinutosti nego straha da će doći do dodatnih optužbi.

U ranijem pojavljivanju na programu, Hari je optužio princa Čarlsa da ga je ostavio samog da trpi traumu smrti njegove majke princeze Dajane. 

“Moj otac je govorio i Vilijamu i meni: ‘Pa, kako je bilo meni, tako će biti i vama'”, tvrdio je, pa dodao:

“To nema smisla. To što ste patili ne znači da vaša deca moraju da pate. U stvari, upravo suprotno.”

Dalje je optužio porodicu za “totalno zanemarivanje” i ne pružanje nikakve podrške kada je bio “maltretiran” nakon objave njegove nove veze sa Megan. Rekao je da je njegov život “noćna mora”.

Danas objavljeno

Ukoliko želite ozbiljnu vezu, izbjegavajte muškarce u ovim godinama

Vanja A

Kuća od slatkiša iz bajke o Ivici i Marici ipak postoji, evo kako izgleda

Vanja A

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Ostavite komentar