Princ Vilijam iznenadio HRABRIM modnim izdanjem - Iskopirao Džejmsa Bonda! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princ Vilijam iznenadio HRABRIM modnim izdanjem – Iskopirao Džejmsa Bonda!

Princ Vilijam izgledao je kao Džejms Bond kada se u nedelju pojavio povodom dodeljivanja nagrade Earthshot Prize.

Vojvoda od Kembridža (39) osvojio je pohvale obožavalaca svojim izgledom. Nosio je zeleni baršunasti smoking sa crnom uskom rolkom ispod.

Vilijam i Kejt na vrhuncu zadatka

Izgleda da je u Engleskoj pliš u modi, budući da se pre dve nedelje i Danijel Krejg pojavio u istoj kombinaciji na promociji novog filma o Džejmsu Bondu, gde tumači glavnu ulogu. Princ Vilijam je bio na premijeri i izgleda da mu se Krejgova kombinacija veoma dopala, pa je morao i sam da je isproba.

LJudi su žurno otišli ​​na Tviter da ukažu na upečatljivu sličnost sa likom 007, a obožavaoci su pitali: “Da li je princ Vilijam sledeći Džejms Bond?” Drugi je rekao: “Vilijam je skinuo izgled Džejmsa Bonda! Ovo je neverovatna predstava!” Jedan Tvit je otišao do kraja sugerišući da bi vojvoda od Kembridža trebalo potpuno da zameni Bonda. “Mislim da bi princ Vilijam trebalo ozbiljno da zameni Džejmsa Bonda.”

NJegova supruga Kejt Midlton (39) takođe je zablistala, u haljini Alexander McQueenn koju je nosila na BAFTA -i u Los Anđelesu 2011. godine.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, koji su bili glasni u vezi sa okolinom, rekli su gostima, koji su se kretali od Eme Votson iz Harija Potera do pevača A-liste Ed Širana, da “uzmu u obzir okolinu pri izboru odeće”. Par je stigao u električnom Audiju pre nego što je prošetao “zelenim tepihom” koji je bio postavljen za događaj u Londonu.

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar