12. Marta 2020.

Princ Hari žrtva ruskih komičara: Mislio da priča sa Gretom Tunberg, pa “opleo” po Trampu

Big Portal

Dvojica ruskih komičara tvrde da je princ Hari bio žrtva njihove prevare. Navodno su ga naveli da prokomentariše i napuštanje kraljevske porodice.

Jedan od njih Aleksej Stoljarov rekao je za BBC da je tokom dva telefonska poziva vojvoda od Saseksa govorio o različitim temama, misleći da priča sa ekološkom aktivistkinjom Gretom Tunberg i njenim ocem.

Princ Hari je, kažu, kritikovao Donalda Trampa zbog njegovog odnosa prema klimatskim promenama. Govoreći o odluci da napusti kraljevske dužnosti rekao je da „ona nije bila jednostavna”.

Bakingemska palata nije komentarisala ovaj slučaj.

Stoljarov – koji je sa Vladimirom Kuznjecovim deo dvojca šaljivdžija – rekao je za BBC Moskva da su transkripti razgovora koje je tabloid San ekskluzivno objavio “tačni”.

BBC nije bio u prilici da proveri autentičnost snimaka, koji su napravljeni za Novu godinu i 22. januara.

San je u sredu objavio da je u jednom od razgovora Hari opisao odluku da odstupi sa kraljevskih dužnosti “Nekada prave odluke nisu jednostavne“.

– A ova odluka sigurno nije bila laka, ali je ona bila prava za našu porodicu i prava odluka kako bih zaštitio mog sina. I mislim da ima đavolski mnogo ljudi širom sveta koji mogu da se poistovete sa nama i poštuju odluku da nam porodica bude na prvom mestu – rekao je vojvoda, prenosi San.

U drugom delu transkripta razgovora, koji je objavljen na internetu, Hari se osvrnuo na odnos prema klimatskim promenama u Sjedinjenim Američkim Državama.

– Mislim samo zbog činjenice da Donald Tramp toliko gura industriju uglja u Americi, već ima krv na rukama – rekao je on navodno.

Stoljarov kaže da su on i Kuznjecov dugo sanjali o tome da razgovaraju sa 35-godišnjim princem.

Odlučili su da ga ponovo pozovu pošto je saopšteno da će odstupiti iz kraljevske porodice.

Komičar kaže da je vojvoda bio vrlo otvoren i da su razgovarali “skoro sat vremena”.

 Imao je potrebu da priča. Deluje da mu je mnogo toga na duši – kaže Stoljarov.

Ruska državna televizija objavila je delove razgovora – sa prevodom – u kojima komičari očigledno ismevaju Harija.

Dok je govorio, navodno kao Greta, jedan od komičara je rekao da je otkrio da ima veze sa kraljevskom porodicom i predložio da se ugovori njen brak sa princem Džordžem kako bi se pojačala briga o klimatskim promenama, na šta se Hari zasmejao.

Stoljarov je dodao da im nije bila namera da omalovaže Harija.

– Koristili smo neke smešne detalje poput tog kako bi naša obmana bila zanimljivija od običnog ozbiljnog razgovora – tvrdi on.

Nije želeo da otkrije kako je nabavio Harijev broj telefona, ali je rekao da su on i njegov partner proteklih nedelja predstavljajući se kao Tunberg – uključujući i nekog ko je „blizak britanskoj politici”.

Ovaj komičarski par prethodno je nasamario pevača Eltona Džona, američkog političara Bernija Sandersa i glumca Hoakina Finiksa.

Hari i Megan su se ove nedelje poslednji put pojavili u javnosti kao „radni” članovi britanske kraljevske porodice.

Pridružili su se kraljici i drugim višim članovima kraljevske porodice na crkvenoj službi povodom proslave Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji u ponedeljak popodne.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare