PRINC HARI SE ZAPOSLIO - BIGportal.ba
Magazin

PRINC HARI SE ZAPOSLIO

Pridružio se kompaniji iz Silicijumske doline, a njegov posao neće biti nimalo jednostavan

Princ Hari je dobio novi posao – jedan je od šefova startapa BetterUp iz Silicijumske doline. Kompanija je stvorila platformu za razvoj i obuku zaposlenih

Princ Hari i Megan Markl

Princ Hari i Megan Markl, Foto: Shutterstock

Princ Hari je dobio novi posao – jedan je od šefova startapa BetterUp iz Silicijumske doline. Kompanija je stvorila platformu za razvoj i obuku zaposlenih.

Novi posao princa Harija u pokretanju BetterUp-a

Princ Hari zauzeće mesto glavnog direktora za uticaj u BetterUpu. Hari treba da pomogne, između ostalog u strateškim odlukama i dobrotvornim akcijama i da javno zastupa kompaniju o temama vezanim za mentalno zdravlje, izveštava Vall Strit Journal .

Odgovarajući na pitanja VSJ-a, princ Hari je izjavio da „želi da pomogne u stvaranju uticaja na život ljudi“. „Proaktivni trening pruža beskrajne mogućnosti za lični rast, svest i kvalitet života“, objasnio je .

 360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

BetterUp je platforma koja se bavi podučavanjem, mentalnim zdravljem i razvojem zaposlenih, uključujći edukovanje putem e-učenja. To je Harijevo prvo „pravo“ radno mesto otkako su on i njegova supruga – glumica Megan Markle – odlučili zauvek napustiti britansku kraljevsku porodicu .

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar