Princ Hari imao nervni slom: Nedjeljama išao na terapije kod psihijatra - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princ Hari imao nervni slom: Nedjeljama išao na terapije kod psihijatra

Princ Hari i Megan Markl ne prestaju da intrigiraju kako britansku javnost tako i ostatak sveta

Otkako su šokirali javnost svojom objavom da se povlače sa službenih kraljevskih dužnosti i da se odriču novca koji su dobijali u zamenu od poreznih obveznika, princ Hari i Megan Markl ne prestaju da intrigiraju kako britansku javnost tako i ostatak sveta.

Iako mnogi nagađaju da su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa svojih dužnosti povukli zbog prevelikog pritiska medija, američki tabloid „Globe“ piše da je za sve kriva Megan, zbog koje je Hari doživio nervni slom.

– Princ, jednostavno, više nije mogao da gleda koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Megan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je „pukao“, zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih praznika – otkrio je nepoznat izvor i dodao da je Megan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savetovala mu da će biti mnogo srećniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.

Podsetimo, par koji je odlučio ostatak života provesti na dve adrese putujući tako na relaciji Severna Amerika – Ujedinjeno Kraljevstvo, već je navodno izabrao kuću u Kanadi koja će im postati budući dom, a za nju će morati izdvojiti oko 28 miliona dolara.

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Lejdi Gaga pokušala neprimjetno da uđe na svoj koncert: Na stajlingu bi joj “pozavidjeli” i junaci Matriksa

V.R.

10 nevjerovatnih činjenica o Estoniji

V.R.

Alpski glečeri nestaju – niko ne zna šta se “krije” ispod njih

V.R.

Ostavite komentar