21. Jula 2021.

Princ Džordž puni 8 godina! Očekuje ga poklon koji nervira Kejt Midlton!

Big Portal

Sledeće nedelje princ Džordž slavi 8. rođendan i Bekingemska palata je na mukama! Kraljevski kuvari već pripremaju meni za dečiji rođendan.

Šta je na meniju za prinčev rođendan?

Na rođendanskom meniju će se naći sendviči sa kobasicama i jajima, žele i sladoled. Međutim, pored đakonija koje vole klinci, princa Džordža najviše zanimaju pokloni koje očekuje da dobije. Naime, tradicionalno za 8. rođendan dečaci u Bekingemskoj palati dobijaju posebne poklone kojih se princ Vilijam užasava.

Ovaj poklon je inspirisan princezom Dijanom i praktikuje se svake godine za rođendan. Džulija Semjuel (60) je bila najbolja prijateljica princeze Dijane, Džordžove bake. Ova dama svake godine donese tovar poklona sa kojima princ Vilijam ne zna šta da radi.Trolovi i portret princa?Svi očekuju da za rođendan princa Džordža javnost dobije njegov novi portret. Međutim, kraljevski biograf Anđela Levin misli da ga sada neće biti, jer je kraljevsku porodicu napala serija trolova.

Pokloni se sklapaju danima

Princ Vilijam se redovno nervira, jer je reč o poklonima koji proizvode buku i teško se montiraju. On se ljuti na Džuliju, ali ona neće da prestane.

– Kupujem brdo poklona Džordžu kao što bi Dijana radila. Deca uživaju sa bučnim i svetlećim poklonima. Znam da Vilijam provodi dane montirajući poklone, ali deca uživaju – objašnjava Džulija.

– Ovi pokloni izazivaju salve osmeha i Džordž mnogo uživa u tome – ističe Džulija.

Džulija je ovo ispričala u emisiji “Elizabeth Day's podcast How To Fail”.

https://www.instagram.com/p/CQ53IOTHSnB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fd88c3be-9344-48ea-b791-41020806d6d3

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare