18. Juna 2021.

Princ Charles je bijesan: „Meghan je potrošila sav moj novac“

Big Portal

Bili su uvjereni kako će zarađivati milione čim počnu svoj novi život, prodajući svoje ime i brend. Međutim, Corona virus im je zaustavio nove planove, zbog čega su se njihovi računi počeli prazniti. Kako pišu strani mediji, naposljetku su za pomoć tražili i princa Charlesa koji im je finansirao osiguranje kako bi oni mogli početi vraćati dugove. On je navodno pristao i pokriti sve troškove prve godine života ‘odbjeglog para’ van kraljevske porodice i dok ne počnu sami zarađivati za život.

Nakon što je 35 godina princ Charles finansijski podupirao sina, insajderi palače za strane su medije rekli kako su zabrinuti da će se to nastaviti i dalje. Na naslovnici časopisa Woman’s day osvanula je fotografija princa Charlesa koji pokazuje na vojvotkinju i vojvodu od Sussexa uz natpis: ‘Charles je bijesan: Meghan je potrošila sav moj novac!’.

Iako je par prije odlaska iz Velike Britanije uštedio 80 miliona dolara, svejedno su zamolili Charlesa da im bude finansijska podrška.

-Kraljica ne voli da se njenu porodicu tako doživljava. Ona i princ William bili su uvjereni da će Charles biti taj koji će Harryju ukazati na njegovo ponašanje, a Meghanina očekivanja bila su apsurdna. Nove priče o tome kako oni razmeću Charlesov novac izazvale su burne rasprave u palači’, ispričao je izvor blizak kraljevskoj porodice za strane medije.

Inače, Meghan i Harry koriste se i novcem koji je princu ostavila njegova pokojna mama Diana. Taj su iznos izdvojili za svoju neprofitnu organizaciju Archewell koju su osnovali prošle godine.

Izvor:story.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare