Princ Charles dobio poziv da glumi u filmu o Jamesu Bondu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princ Charles dobio poziv da glumi u filmu o Jamesu Bondu

Britanski princ Charles je još u junu posjetio set novog filma o Jamesu Bondu u studiju Pinewood kod Londona. Nakon toga princu su ponudili ulogu u filmu, o čemu i dalje razmišlja, piše britanski The Sun.

 
Prema svemu sudeći, sin engleske kraljice Elizabete II mogao bi se malo udaljiti od kraljevskih obaveza.
 
Producenti i reditelji novog filma o tajnom agentu Bondu, radnog naziva “Bond 25” nadaju se da će princ prihvatiti njihovu ponudu i imati ulogu u filmu. Znaju da bi im to pomoglo ostvariti veću gledanost i potražnju za filmom.

Njegovi sinovi William i Harry već su se okušali u glumi. Imali su ulogu u filmu “Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi”, ali su na kraju njihove scene izbačene jer su bili previsoki. 

Na društvenim mrežama fanovi kraljevske porodice šale se da su trebali dati ulogu bivšoj glumici Meghan Markle, jer ipak u tome ima više iskustva.

Elegantnog i šarmantnog Bonda posljednji put će glumiti Daniel Craig, a partnerica će mu i ovaj put biti Lea Seydoux. Filmsku ekipu na setu stalno prate razni problemi. Eksplozija u junu uništila je dio krova studija i djelići su pogodili člana ekipe. Osim toga, snimanje scena pucanja odgođeno je jer je Craig povrijedio gležanj u maju i morao je na operaciju.

Danas objavljeno

Fotografije morskog svijeta koje će ti oduzeti dah

Vanja A

Djeca preminulog repera nosiće njegov pepeo u ogrlicama

Vanja A

10 najspektakularnijih drevnih pećina na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar