30. Januara 2022.

Princ Charles bacio se u reality vode: U novoj emisiji zadužen za kupovinu krave

Big Portal

Čini se da je budući nasljednik odlučio uzeti prednost nad princom Harryjem i Meghan Markle koji su se, nakon potpisivanja ugovora sa Netflixom, obvezali na snimanje serija i filmova o vlastitom životu.

Kako je princ Charles oduvijek bio osvješten o važnosti stočarstva za opstanak britanske ekonomije, uzgajivači stoke za koje se princ zalagao i finansijski, nerijetko su ga mogli pozdraviti u njegovom obilasku.

Ipak, ovoga puta njegovim “stočarskim sposobnostima” moći će svjedočiti gledaoci ispred malih ekrana, budući da će se princ okušati u emisiji o životu aristokratskih porodica.

U jednoj od epizoda koje se emitiraju na ITV-u, princ Charles će pomoći prijatelju lordu Geraldu Bernardu Fitzalan-Howardu prilikom kupovine krave na sajmu poljoprivrede.

Reality je nazvan “Keeping Up With Aristocrats” što već nagoviještava da gledaoce očekuje i dosta humora, budući da su ga uporedili sa onim o najpoznatijoj američkoj porodici “Keeping Up With Kardashians”.

“O, moj Bože! Vidite li ko je ovdje? Princ Charles! O, Bože!”, govori lordova supruga Emma, imitirajući Kardashianke.

Princ Charles u emisiji Keeping Up with the Aristocrats pomaže pri kupovini krave

Na jednoj od scena, princ Charles prilazi lordu Geraldu pitajući ga hoće li zaista kupiti kravu, nakon čega dobiva pozitivan odgovor, a zatim princ, kao dobar poznavatelj pasmina, nastavlja s pitanjima.

“Jesi shorthorn ili longhorn”, pita princ misleći na pasmine krava kratkih i dugih rogova.

“Pokušavam biti dugorog, ali sam kratkorog. Bar tako mislim”, kroz šalu je odgovorio lord, a zatim se priča nastavila odvijati.

Na kupovinu krave lord je potrošio 1000 funti, što je blizu 2.350KM, a istakao je kako će je držati u Carlton Towersu gdje i živi.

Iako je princa Charlesa neobično vidjeti u ulozi reality zvijezde, pristao je budući da emisija prikazuje živote britanskih aristokrata i poslove koji im pomažu da održe svoju poziciju visokih članova društva.

Izvor: Klix

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare