Princ Čarls sprema velike promjene u kraljevstvu, da li je ovo kraj vladavine kraljice Elizabete? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princ Čarls sprema velike promjene u kraljevstvu, da li je ovo kraj vladavine kraljice Elizabete?

Kraljica Elizabeta ponosno vidi svoje kraljevstvo već decenijama, čvrsto držeći u rukama sve konce svoje velike porodice, iako je već zakoračila u desetu deceniju, njen um i britak jezik su i dalje u savršenom stanju.

Međutim, njen naslednik, princ Čarls se nakon nekih skandala koji su zadesili porodicu priprema za velike promene.

Princ Čarls bi trebao da preuzme sve porodične poslove i svakodnevne dužnosti svoje majke, a ova vest je usledila pošto je čelnik britanskih laburista Džeremi Korbin u intervjuu za Sky News rekao kako i on smatra da je kraljevska porodica prevelika.

– Mislim da bi javnost želela takve promene, a u prvi plan su ih donele rasprava o ponašanju princa Endrjua – kazao je Korbin.

Britani Bardžer, zamenica glavnog urednika Royal Central-a smatra da je nedavna kriza definitivno ojačala želju princa Čarlsa za smanjenjem članova kraljevske porodice.

– Princ Endrju ispao je iz čitave priče. Mislim da više neće imati nikakvih kraljevskih dužnosti, a sada je prilično izvesno da se to odnosi i na njegove kćeri – kazala je urednica portala specijalizovanog za vesti s kraljevskih dvora.

Endrju se povukao iz javnog života zbog povezanosti s pedofilskim skandalom u čijem je središtu bio američki milijarder Džefri Epstin. 

Danas objavljeno

Sedmomjesečni sin Kajli Džener još uvijek nema ime

Vanja A

Naučnici otkrili da psi mogu otkriti kada smo pod stresom

Vanja A

Peni iz “Teorija velikog praska”

Vanja A

Ostavite komentar