Princ Albert od Monaka progovorio o krahu braka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princ Albert od Monaka progovorio o krahu braka

Princ Albert od Monaka progovorio je nakon nekoliko mjeseci nagađanja o problemima u braku sa princezom Šarlin, ili “najtužnijom princezom na svijetu”, kako je mediji nazivaju.

Šarlin, koja u svojoj rodnoj Južnoafričkoj Republici boravi mjesecima, u Monaku je posljednji put viđena u januaru ove godine. Strani mediji ranije su pisali da se Šarlin i Albert razvode.

“Nije naglo napustila Monako. Nije otišla jer se ljutila na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi ondje preispitala rad svoje Fondacije i uzela malo slobodnog vremena da provede s bratom i prijateljima”, objasnio je princ Albert za magazin People.

Princ Albert od Monaka progovorio o krahu braka

“Trebala je da ode na samo nedjelju dana, ali morala je da ostane zbog teške infekcije i medicinskih komplikacija uslijed toga”, dodao je.

Naime, princeza Šarlin bila je na četvoročasovnoj operaciji nakon što je saznala da ima ozbiljnu upalu sinusa, a nedavno je ispričala da će proces oporavka biti duži nego što je planirala.

“To je zdravstveni problem koji se mora liječiti. Okrenuo sam se brizi o djeci i mislio sam da će ta naklapanja jednostavno nestati. Znate, ako svaki put pokušavate da odgovorite na sve što izađe na vidjelo, gubite vrijeme. Naravno da to utiče na nju, naravno i da utiče na mene. Pogrešno shvatanje događaja uvijek je štetno. Laka smo meta, pogođeni smo jer su oči javnosti uperene u nas”, zaključio je Albert.

Inače, princ je nedavno posjetio Šarlin u Africi, a s njim su stigla i njihova djeca. Princeza je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija.

(b92)

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar