Primjećene Gigabyte i ASRock Radeon RX 5500 XT grafičke karte - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Primjećene Gigabyte i ASRock Radeon RX 5500 XT grafičke karte

Sajt Videocardz je došao do fotografija dolazećih AMD-ovih RX 5500 XT grafičkih karti, koje će nuditi kompanijini AIB partneri.

Modeli kompanija Gigabyte ASRock prikazuju prilagođena rashladna rešenja proizvođača za nove video karte iz srednjeg segmenta, koje su zasnovane na Navi 14 arhitekturi.

ASRock će ponuditi Challenger grafičku kartu, koja predstavlja kompanijinu najjaču ponudu u okviru Phantom Gaming brenda. Challenger D 8G OC (dostupan sa 4GB VRAM-a), ima dvostruki slot, dva ventilatora i crni pokrov sa žutim akcentima. Radni tak je fabrički overklokovan na 1737MHz. Za portove su zaduženi 3x DisplayPort i 1x HDMI konektori.

Gigabyte-ove grafičke karte su RX 5500 XT GAMING OC i RX 5500 XT OC. Gaming OC model već ima WindForce 3X kuler sa tri ventilatora, a radni takt GPU-a je 1737MHz overklokovan. Ovaj model, kao i RX 5500 XT OC sa dva ventilatora, će biti dostupan u kapacitetima sa 4GB i 8GB VRAM-a. Konektori su isti za obe grafičke karte: 3x DisplayPort i 1x HDMI port.Izvor: Videocardz/Benchmark

Danas objavljeno

TikTok uvodi velike promjene za mlađe od 18 godina

D

Sony otkrio kada izlaze mnoge PlayStation 5 ekskluzive

D

SAD zabranjuju Amerikancima da investiraju u Xiaomi

D

Ostavite komentar