Primili 25.000 narudžbina za manje od jednog minuta, kupci srušili sajt - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Primili 25.000 narudžbina za manje od jednog minuta, kupci srušili sajt

Indijci su “poludeli” za ovim SUV-om.

Ispostavilo se da je Mahindra Scorpio-N veliki prodajni hit na domaćem, indijskom tržištu. Naime, prvih 25.000 primeraka ovog SUV vozila “planulo” je za manje od 60 sekundi. Ovolika navala dovela je do rušenja sajta kompanije, pa su mnogi zainteresovani za kupovinu vozila iz prvog kontigenta ostali kratkih rukava.

Scorpio-N je SUV baziran na klasičnoj šasiji, a na tržištu treba da odmeni vremešni model Scorpio i da unese moderan stil i nove tehnologije u ovaj automobilski segment Mahindre.

Prodaje se sa benzinskim i dizel motorima, a pogon na sve točkove je dostupan kao opcija. Indijski proizvođač navodi da je prvi kontigent od 25.000 primeraka prodavan po ceni koja se, u zavisnosti od varijante, motora i paketa opreme, kretala od oko 15.000, pa sve do 25.000 dolara.

Mahindra je, inače, ranije najavila da će cene za buduće narudžbine skočiti, što je i dovelo do velike navale na sajt u prvim minutima prodaje, piše Autocar India.

Kada je 30. jula nakon samo 55 sekundi rasporodato 25.000 vozila, a sajt postao nedostupan, brojni osujećeni Indijci su se žalili na društvenim mrežama da nisu mogli da naruče svoj primerak automobila i da uplate depozit.

Isporuke vozila prvim kupcima počeće 26. septembra, a Mahindra je obećala da će do decembra na tržište izbaciti još jednu seriju od 20.000 jedinica.

Danas objavljeno

Mercedes osvježio B klasu

Zeljka

Za zatvor: Rimčevom Neverom usred dana jurio 328 km/h

Zeljka

Počela proizvodnja električnog kamiona Tesla Semi, isporuke u decembru

Zeljka

Ostavite komentar