8. Novembra 2022.

Primila je od prijateljice bubreg, sad je i ne spominje

Big Portal

Nakon što je prošle sedmice izašao dokumentarni film Selena Gomez:My Mind&Me, slavna glumica i pjevačica izgubila je jednu prijateljicu. I to ne bilo koju, već onu koja joj je donirala vlastiti bubreg.

Naime, film prati Selenu Gomez tokom šest godina njenog života, njenu uspješnu karijeru kao i fizičke i psihičke borbe koje joj je donijela bolest lupus, autoimuni poremećaj koji uzrokuje da prirodna imunološka obrana tijela napada zdravo tkivo.

Zbog lupusa je Selena Gomez 2017. transplantirala bubreg, borila se s fizičkom boli, depresijom i bipolarnim poremećajem. Nakon objavljivanja filma, na društvenim mrežama prestala ju je pratiti njena prijateljica i kolegica Francia Raisa koja joj je donirala bubreg. Naime, Selena je u filmu nije niti spomenula. A kao jedinu pravu prijateljicu u razgovoru za američki magazin Rolling Stone navela je Taylor Swift.

https://www.pinterest.com/pin/321374123422682174/

– Nikada se nisam uklapala u cool skupinu slavnih djevojaka. Moja jedina prijateljica u toj industriji je zapravo samo Taylor, rekla je Selena, a raspričala se i o borbi s bolešću te kako je morala transplantirati bubreg ne spomenuvši jednom riječju Franciju Raisu koja je riskirala život kako bi spasila prijateljicu.

Franciju Raisu to je poprilično razljutilo pa je ispod izdvojenog Seleninog citata o Swift napisala samo komentar: “Zanimljivo” i prestala je pratiti.

Sada se na Tik Toku javila i Gomez. U nedjelju je ostavila komentar s podignutom obrvom ispod videa u kojem je govorila o tome kako ju je Raisa prestala pratiti nakon što ju je ignorirala u dokumentarcu.

– Žao mi je što nisam spomenula baš sve osobe koje poznajem, poručila je i svojim bezobzirnim komentarom šokirala obožavatelje, ali i javnost jer je sve ove godine Selena Franciju zbog velikodušnog čina nazivala sestrom.

A ljetos je Francia otvoreno progovorila koliko joj se promijenio život nakon što je Seleni donirala bubreg.

– Budući da imam jedan bubreg koji funkcionira i on djeluje kao filter za moje tijelo, moram paziti što jedem i ne mogu unositi puno proteina. Dosta jedem, ali moram puno žvakati hranu što mi otežava prehranu i ne mogu se udebljati.

Francia je Seleni zamjerila i što se ubrzo nakon transplantacije vratila starom životu, uglavnom alkoholu, ne poštujući drugu priliku za normalan život koju joj je prijateljica pružila.

Izvor: gloria.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare