Priju žestoko izvrijeđali: Pokvarili ste seriju tupavom pjevačicom - BIGportal.ba
Ex Yu

Priju žestoko izvrijeđali: Pokvarili ste seriju tupavom pjevačicom

Aleksandra Prijović, kao što smo prethodno najavili, pojaviće se u dvije epizode u četvrtoj sezoni serije “Ubice mog oca” u ulozi pjevačice Mile.

Ljubitelji krimi-priče s Vukom Kostićem u glavnoj ulozi izrazili su nezadovoljstvo jer je pjevačica dobila manju ulogu u četvrtoj sezoni, čije je snimanje u toku. Razočarali su se u producente zbog odabira “Grandove” zvijezde jer smatraju da ona nije kalibar za glumu.

Komentari koje su fanovi ostavljali na zvaničnom Instagram profilu serije su prilično surovi, podrugljivi i razočaravajući, a u trenutku zaključenja našeg broja bio je svega jedan pozitivan stav o angažmanu Brenine snajke u “Ubicama”.

https://www.instagram.com/p/B1D6FN_gfuU/

Prija se još nije ni pojavila kao glumica na malim ekranima, a već je dočekana na nož i izazvala je grube utiske publike.

Nakon što je objavljena Prijina izjava o seriji, počeli su da se nižu negativni komentari.

– A vala i vi svakog ubacujete u tu seriju! Obožavam seriju. Ali ovu personu nije trebalo da ubacite – razočarani su gledaoci.

Bilo je i onih koji su podsjetili da Srbija ima talentovane mlade glumce bez posla:

– Ljudi, ajmo malo ozbiljnosti. Vjerovatno toliko mladog glumačkog kadra čeka na ovaj poziv, dakle iz ove branše. Neka svako radi svoj posao. Nije glumila još od osnovne škole, pa kakva je ovo sprdnja. Ovo nije tezga, već ozbiljan posao za koji se ljudi školuju. Da pjeva neku numeru, pa i ajde, ovako neviđena glupost.

Jedan od fanova serije poručio je da ništa gore nije moglo da zadesi “Ubice”:

– Us*ali ste seriju s njenom ulogom, zar nema nijedna druga glumica nego se estrada svuda miješa! Ne kvarite seriju nekim glupavim likovima i pjevaljkama. Može da glumi nekog fikusa u ćošku. Brate, bolje da ste nekoga sa ulice pokupili i ubacili u seriju. Želim da vjerujem da je ovo sve sprdnja.

Aleksandra u seriji neće glumiti sebe, već pjevačicu Milu. Partnerka na setu joj je glumica Milena Vasić, koja se vraća u seriju kao pjevačica Biba, a prve scene snimane su u Zemunu. Na setu se pojavio i glumac Bane Tomašević, koji igra kriminalca i s njim je Prijovićka imala priliku da sarađuje.

SVET RAJKO RISTIĆ/SVET, INSTAGRAM

Danas objavljeno

Neda Ukraden o bivšem mužu: Shvatio je šta je izgubio

Vanja A

Jana: Otac je prodao traktor zbog moje karijere

Vanja A

Hospitalizovana Slađana Milošević

Vanja A

Ostavite komentar