30. Jula 2020.

Prijovićka uživa u bogatstvu, ali i dalje voli hljeb i paštetu

Big Portal

Pored toga ona je udata za Breninog pastora i sina proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića, Filipa pored koga uživa u luksuzu. Par se trenutno nalazi u stanu u Monaku koji je u vlasništvu porodice Živojinović.

Prija je ispričala da nije uvijek živjela tako raskalašnim životom, ali da je oduvijek znala da će biti pjevačica i da će živjeti u Beogradu. Ona je otkrila i da nije završila srednju školu i da se kaje zbog toga.

“Upisla sam Drugu srednju školu i završila redovna tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu”, rekla je mlada pjevačica koja je karijeru započela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

https://www.instagram.com/aleksandra__official/?utm_source=ig_embed

Aleksandra je rođena u Somboru, ali se odmah po rođenju preselila u Hrvatsku, gdje se družila i sa Srbima i Hrvatima, a kako kaže nikada nije pravila razliku ko je ko. Kada je došla prvi put u Beograd, počela je da se trese.

Brenina snajka ispričala je da se porodica trudila da joj pruži sve što želi, ali da je bilo dana kad nije bilo lako.

“Bilo je trenutaka kada smo jeli hleb i paštetu, ali ja to volim i dan danas. Sećam se da jednog vikenda nisam imala novca da dođem do Beograda, pa mi je tetka pozajmila. I tada sam verovala da ću mojima sve vratiti, kao i da ću im jednog dana pomoći šta god da im treba”, rekla je Aleksandra za “Informer hit”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare