Prijedor: Beograđanka uhapšena po potjernici za pokušaj ubistva - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Prijedor: Beograđanka uhapšena po potjernici za pokušaj ubistva

Prijedorska policija uhapsila je državljanku Srbije Dušicu Marsenić (43) iz Beograda na osnovu međunarodne potjernice zbog pokušaja ubistva. Potjernicu za Marsenićevom raspisao je Interpol u Beogradu 2016. godine, od kada je Marsenićeva nedostupna pravosudnim organima Srbije. – Lice je pronađeno u ulici Jovana Raškovića u Prijedor i lišeno je slobode…

Prijedorska policija uhapsila je državljanku Srbije Dušicu Marsenić (43) iz Beograda na osnovu međunarodne potjernice zbog pokušaja ubistva.

Potjernicu za Marsenićevom raspisao je Interpol u Beogradu 2016. godine, od kada je Marsenićeva nedostupna pravosudnim organima Srbije.

– Lice je pronađeno u ulici Jovana Raškovića u Prijedor i lišeno je slobode na osnovu međunarodne potjernice. Nakon uobičajene procedure ona će tokom dana biti predata u nadležnost Suda BiH na dalje postupanje – navode u PU Prijedor.

Detalji djela zbog kojeg se Marsenićeva potražuje za sada nisu poznati ni PU Prijedor, a više informacija se očekuje nakon što se uhapšena pojavi na ročištu pred Sudom BiH.

Ognjen Matavulj / SrpskaCafe.com

Danas objavljeno

Bajden uveo prve sankcije za korupciju na zapadnom Balkanu

M.

Ako ne postoji visoki predstavnik, ne postoji ni OHR

M.

Ambasada Rusije: Nismo učestvovali na sjednici PIK-a, ne priznajemo Šmita

M.

Ostavite komentar