Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina - BIGportal.ba
Ex Yu

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

Devojka Bastijana Švajnštajgera nekada je bila nemačka manekenka

Bastijan Švajnštajger, nemačka fudbalska legenda, u srećnom je braku sa našom nekadašnjom teniserkom Anom Ivanović. Sudbonosno „da“ izgovorili su pre pet godina u romantičnoj Veneciji, imaju dva sina, Luku i Leona, i ne odvajaju se jedno od drugog.

Brax

Ljupka Beograđanka, svojevremeno jedna od najlepših sportistkinja sveta, lako je osvojila Bastijevo srce. Toliko lako, da je zbog nje ostavio tadašnju devojku, nemačku manekenku Saru Brandner. Ona možda nije Klaudija Šifer, ali je bila prilično uspešna u svom poslu. Ljubav sa slavnim fudbalerom planula je posle slučajnog susreta na Ibici. Živeli su u Minhenu dok je igrao za „Bajern“, a veza je trajala sedam godina. Bili su omiljeni nemački par, često su se pojavljivali na javnim događajima i izgledalo je da je sledeći korak onaj do oltara. Ali…

Getty Images

Zgodnu plavušu iz igre i Bastijanovog života po svemu sudeći izbacila je srpska teniska princeza. Prvi put su zajedno viđeni u septembru 2014, kada su se Njujorkom prošetali držeći se za ruke. No, sumnja da nešto u njegovoj vezi sa Sarom nije kako treba probudila se nekoliko nedelja ranije, kada je trideseti rođendan proslavio bez nje. Ostatak priče znamo.

Iako se pričalo da je raskid bio turbulentan, Sara je nekoliko meseci kasnije pronašla utehu u zagrljaju drugog muškarca.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Ostavite komentar