Prijavila se za posao, pa dobila odgovor koji ju je RASPLAKAO - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Prijavila se za posao, pa dobila odgovor koji ju je RASPLAKAO

Neobično odbijanje devojke koja je tražila posao očigledno je snažno ođeknulo i došlo do velikog broja korisnika društvenih mreža, zahvaljujući poslodavcu koji se istinski potrudio da mu nesuđena radnica ne zameri.

Ova žena ostala je “u suzama” nakon što joj je potencijalni poslodavac poslao vrlo detaljnu odbijenicu na njenu molbu za posao. Kiran, inače londonska spisateljica, podelila je fotografiju pisma iz kompanije u kojoj je devojka aplicirala za posao i rekla da je šokirana njegovim sadržajem.

Iako ju je odbio, poslodavac se potrudio da to zvuči blago i motivišuće za dalji rad u životu. Mlada žena je pismo objavila na Tviteru, a ono se ubrzo proširilo i na drugim društvenim mrežama. Ukratko, ljudi ne mogu da se odluči da li je pismo simpatično ili zastrašujuće.

Nakon što joj je objasnio kako je neće primiti jer nije dovoljno kvalifikovana za posao, poslodavac je pismo nastavio rečima: “Nastavite da pokušavate i da se prijavljujete. Niko se ne seća odbijanja, treba vam samo jedno “da” od nekoga i sve će se promeniti.”

A onda je postalo još bolje

Ali ni tu se neimenovani muškarac nije zaustavio, već je nabrojao sve slavne face koje su jednom bile odbijene.

– Bitlse je odbio direktor Decca Recordsa Dik Rov, koji je verovao da za tu muzičku grupu budućnosti nema. Nakon prve male uloge Harisona Forda, izvršni direktor odveo ga je u svoju kancelariju i rekao mu da nikada neće uspeti u filmskoj industriji – napisao je.

– Majkla Džordana izbacili su iz srednjoškolskog košarkaškog tima. Lejdi Gaga je nakon tri meseca izbačena iz izdavačke kuće Island Def Jam. Džejms Dison imao je 5126 neuspelih prototipova svoga “usisavača bez kese” pre nego što je sledeći uspeo – stoji u nastavku pisma.

– Nakon samo jednoga nastupa, Elvisa Prislija otpustio je Džimi Deni, menadžer u Grand Ole Opry. Neka ovo odbijanje bude malena i zaboravljena stavka na putu do vašega sledećeg velikog “da” – onoga koji je zaista važan – zaključio je poslodavac.

Pismo je postalo viralno

Ova neobično odbijanje očito je snažno ođeknulo i došlo do velikog broja korisnika društvenih mreža, a hiljade ljudi podelile su je na svojim profilima.

Jedna osoba je komentarisala: “Ovo pismo gore je od odbijanja.” Druga je dodala: “Je li ovo slatko ili zastrašujuće? Ne mogu da se odlučim.” Trećoj se, pak, pismo nesumnjivo svidelo: “Lično bih se osećao puno bolje kada bih čuo o neuspehu Džejmsa Dajsona s hoverom!”

Magazin Novosti 

Danas objavljeno

RAZVODI, SMRTI, BOLESTI! OVAKO sada izgledaju zvezde serije BEVERLI HILS!

Zeljka

ROBERT DE NIRO se povrijedio TOKOM SNIMANJA!

Zeljka

Evo kako da vam PETUNIJE raskošno cvjetaju do PRVIH MRAZEVA

Zeljka

Ostavite komentar