Prijave do 25.juna: Banjaluka odlučuje o najuređenijem dvorištu - BIGportal.ba
Banja Luka

Prijave do 25.juna: Banjaluka odlučuje o najuređenijem dvorištu

U toku je konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta, u okviru akcije „Biramo najuređenije“ koji se ove godine odvija pod sloganom „Uređujem svoje dvorište, uređujem svoj grad“.

Grad Banjaluka je 7. juna objavio početak ove tradicionalne akcije koju organizuje 19. godinu uzastopno. Svi sugrađani koji žele da se prijave, mogu to učiniti do 25. juna.

-U novonastalim okolnostima u vezi sa pandemijom virusa korona, pravila konkursa su izmijenjena u odnosu na ranije godine, pa je uz prijavni obrazac potrebno dostaviti i fotografije, kako bi, u slučaju nemogućnosti izlaska na teren, komisija mogla izabrati ovogodišnjeg pobjednika –poručili su iz Gradske uprave.

Takmičenje je organizovano u četiri kategorije – najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište ZEV-a, najuređeniji krug poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova, te najuređeniji balkon.

Banjalučani koji žele da se takmiče za ovu laskavu titulu, potrebno je da prijavu i deset odabranih fotografija svog dvorišta, ili balkona dostave elektronskom poštom na javnost@banjaluka.rs.ba, putem pošte ili predajom prijave u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave putem pošte potrebno je dostaviti na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Pogledajte plan vakcinacije na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma

M.

U ovim ulicama biće problema u snabdijevanju vodom

M.

Stanivuković uvodi nove promjene u gradnji: Nema više odstupanja, izgled zgrada će morati odobriti komisija

M.

Ostavite komentar