Prijateljica Megan Markl: "Ima dokaze za sve što je rekla" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prijateljica Megan Markl: “Ima dokaze za sve što je rekla”

Gejl King, američka TV voditeljka i bliska prijateljica Megan Markl, tvrdi da vojvotkinja od Saseksa ima dokaze za sve tvrdnje koje je iznela u intervjuu decenije kod Opre Vinfri.

“Megan ima dokumente koji potvrđuju sve što je rekla. Sve”, rekla je ona gostujući u emisiji “CBS This Morning”.

Gejl je još rekla i da je princ Hari navodno razgovarao sa svojim bratom Vilijamom i ocem Čarlsom nakon intervjua.

“Pozvala sam ih da vidim kako su i, istina je, Hari je razgovarao sa svojim bratom i ocem. Koliko sam čula, ti razgovori nisu bili produktivni, ali drago im je što su bar počeli da pričaju”, istakla je, prenosi Indeks.

Takođe je rekla i da “niko iz kraljevske porodice još nije razgovarao sa Megan”.

WATCH: Prince Harry and Meghan Markle's royal wedding | PBS NewsHour

“Frustrira ih kad vide da se sad govori o rasizmu u kraljevskoj porodici, a oni su hteli da porodica interveniše i zaustavi nepoštene i netačne priče koje definitivno imaju rasni predznak. Dok se to ne dogodi, biće teško pokrenuti stvari. Njih dvoje žele da se to pokrene. Na kraju krajeva, to je Harijeva porodica”, ispričala je.

Podsetimo, u nedavnom intervjuu, koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dali američkoj voditeljki Opri Vinfri, spomenuto je nekoliko zanimljivih činjenica o kraljevskom životu.

Megan Markl je izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da “im je žao što su Hari i Megan povređeni”, ali i da se “nekih događaja sećaju drugačije”.

B92.

Danas objavljeno

Kylie Jenner pokazala tijelo sa strijama

Vanja A

Kondom za mikrofon, molim!

Vanja A

Britanska kompanija prodaje prstenje inspirisano Lambordžinijevim, Fordovim i Minijevim modelima

Vanja A

Ostavite komentar