26. Aprila 2022.

Prijatelj Ronaldove partnerice Georgine otkrio je kako se ona osjeća nakon tragedije

Big Portal

Otkako su izgubili sina, Ronaldo je viđen dva puta- dan nakon tužnog događaja pojavio se na treningu, a potom je na utakmici svog kluba Manchester Uniteda protiv Arsenal oduševio dirljivom gestom- svoj 100. gol u Premier ligi posvetio je svom sinu pokazujući prema nebu.

Neću ništa govoriti jer su tražili privatnost, ali ta je beba bila malena osoba koja je bila jako voljena. Ona je uvijek govorila da su joj njena djeca na prvom mjestu i novorođenoj djevojčici će dati svu svoju ljubav- ispričao je Georginin prijatelj Ivan Garcia koji se pojavio u dokumentarcu ”Ja sam Georgina” te dodao kako su iza njih teški dani, no podršku je našla u porodici i prijateljima.

– Cristiano i Georgina su vrlo blizak par. Georgina je veoma snažna i zna da smo svi tu za nju. Ona zna da će joj njen krug porodice i prijatelja pomoći. Nadam se da ćemo je uskoro vidjeti da se ponovo smiješi- dodao je Garcia.

Inače, Georgina se nije oglašavala nakon tragedije, a Ronaldo je na društvenim mrežama podijelio porodičnu fotografiju i svima se zahvalio na podršci.

– Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svijetu – napisao je Ronaldo.

https://www.instagram.com/p/CcoCpceL1LA/?utm_source=ig_web_copy_link

Podsjetimo, nakon što su na svom Instagram profilu podijelili tužnu vijest o smrti njihovog novorođenog sina, brojni pratitelji, kolege i prijatelji uputili su paru riječi podrške i utjehe.

– S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek- stoji u zajedničkoj izjavi para koju su podijelili na društvenim mrežama. Georgina je nosila blizance, a djevojčica je preživjela.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare