Prijanka Čopra otkrila pravilo koje održava varnice u njenom braku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prijanka Čopra otkrila pravilo koje održava varnice u njenom braku

Glumica i nekadašnja mis sveta Prijanka Čopra u braku je sa pevačem Nikom Džonasom i zbog svojih karijera često su razdvojeni.

Glumica je sada otkrila jedno bračno pravilo koga su se pridržavali od početka braka.

“Vidimo se svake treće nedelje. Gde god na svetu da se nalazimo, doletimo jedno do drugog i provedemo nekoliko dana zajedno. To je naše pravilo od kako smo se venčali. Da je drugačije, nikad se ne bismo viđali”, rekla je Prijanka Čopra za “El”.

Dodaje kako njihovi menadžeri dogovaraju kad su oboje slobodni.

Čopra (38), koja je glumila u 52 filma u Bolivodu i Holivudu, osvojila titulu mis sveta, osnovala dobrotvornu organizaciju i objavila album, 2019. godine otkrila je kako ona i njen muž kad su razdvojeni upražnjavaju telefonski seks.

Kada ju je voditelj Endi Koen u emisiji “Vidi šta se dešava uživo” pitao da li veruje u razmenjivanje seksi poruka, odgovorila je: “Svakako”.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Prijanka Čopra i Nik Džonas su započeli vezu u maju 2018. godine, mada je glumica otkrila da se poznaju odraniije, ali da ona nije tražila vezu.

Objasnila je kako je u tom trenutku pravila pauzu od momaka.

“Nisam želela nikoga romantično. Ali uvek je bilo nešto u vezi sa Nikom i zbog toga smo uvek ostajali u kontaktu, gde god da se nalazimo. Viđali smo se s vremena na vreme tokom dve godine i dopisivali, ali možda je uvek postojao deo mene koji je želeo nešto ozbiljno”, rekla je Prijanka Čopra.

Verili su se u roku od dva meseca i venčali u decembru 2018. godine na tradicionalnim hinduističkim i hrišćanskim ceremonijama.

“Nisam očekivala prosidbu tako brzo. Prošlo je samo dva meseca. Mislila sam da će se nekad desiti, ali je ipak bilo veliki šok. Odrekla sam se kontrole i prepustila”, zaključila je Prijanka Čopra.

Danas objavljeno

Adele u novom intervjuu govori o umjetničkom i ličnom preporodu

Vanja A

Ima 52 godine a izgleda kao “avion”: Džej Lo otkrila ključ njene mladolikosti

Vanja A

11 zadivljujućih univerzitetskih biblioteka širom svijeta

Vanja A

Ostavite komentar