6. Februara 2022.

Priče o ljudima koje je ubilo vođenje ljubavi

Big Portal

Oni su samo jedan primer od mnogih gde su ljudi umrli tokom seksa, ali za razliku od pomenutih Japanaca, mnogi su stradali i zbog sopstvenih seksualnih gluposti.

Rumunski fudbaler Mario Bugeanu i njegova devojka Mirela Iancu nisu mogli da se strpe do spavaće sobe, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu. Vodili su ljubav u automobilu koji je sve vreme radio i napunio garažu ugljen-monoksidom koji ih je na kraju i ubio.

Peruanka Rosa Vela svoju vernost suprugu je skupo platila. On joj je, pre nego što je otputovao na poslovni put, napravio pojas nevinosti od kojeg je na kraju i umrla. Zarđali pojas prouzrokovao je prvo sepsu, a zatim i smrt.
Strast na klaviru

Američki ljubavnici – izbacivač Džimi Feroco i plesačica Tereza Hil upustili su se u seks na klaviru u The Condor Baru u San Francisku. Tokom vođenja ljubavi slučajno su pokrenuli hidraulički mehanizam koji podiže klavir. Klavir se podigao do plafona, prikliještio i ubio Džimija.

Mladi bračni par iz Pensilvanije – Tobi i Kirsten Tejlor u seksu su koristili električni stimulans, ali 2008. godine su preterali. Tobi je na Kirstenine bradavice stavio štipaljke i spojio ih na struju koja ju je ubila.

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspeti da zadovoljava dve svoje prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspeo, ali nekoliko minuta posle toga je umro. Njegovo srce nije izdržalo flašicu Vijagre koju je popio.

Amerikanka Sandra Orelana život je izgubila padom sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Anđelesu s preduzetnikom Robertom Lijem Salazarom i tokom vrućih igrica je izgubila ravnotežu i pala preko ograde balkona.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare