18. Februara 2020.

“Priča o otcjepljenju je predizborno zamajavanje naroda”

Big Portal

– Priča o “egzitu” je neozbiljno zamajavanje naroda i preko trideset puta do sada ponovljen populizam, koji traje do izbora i gubi se nakon toga. Trebamo biti odgovorni i prema sebi i prema narodu a posebno kada se borimo za interese Republike Srpske. Mi jesmo za reformu Ustavnog suda i uvijek ćemo podržati zaključke kojima se traži sprečavanje ugrožavanja interesa Srpske, ali to treba raditi na odgovoran i ozbiljan način, bez lažnih najava i nepotrebnog zastrašivanja naroda – istakao je Šarović.

Pojasnio je da je on na prethodnom sastanku predsjednika stranaka, imao drugačije zahtjeve i prijedloge od onih koji su usvojeni sinoć, odnosno da je i tada istakao da priča o otcjepljenju prevazilazi zdrav razum i naše mogućnosti.

– Možda je to nekome simpatično i lijepo zvuči, ali ništa dalje od toga. Ne treba da sad potežemo tako krupno pitanje i igramo se sudbinom naroda – ističe Šarović, saopšteno je iz SDS.
Šarović je rekao da ulazimo u veoma ozbiljan period koji možemo nazvati velikom krizom.

– Ja mislim da će 2020. biti najgora godina do sada i da će dodatno biti ugrožena cijela ekonomija. Dodatno, situaciju komplikuje što se sa ovom inicijativom ide u “paketu” sa zahtjevima HDZ i sve skupa je osuđeno na propast. Vlast je ta koja je odgovorna što smo dovedeni u ovakvu situaciju i zato ćemo detaljno pratiti šta preduzima u ovih 60 dana. Nakon toga krećemo sa svojim potezima i nećemo nikoga štediti – istakao je Šarović.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare