Prevarili ženu koje se cijela Amerika boji: Da li je njoj bilo do smeha? - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Prevarili ženu koje se cijela Amerika boji: Da li je njoj bilo do smeha?

Samoproglašena aktivistkinja za prava životinja Kerol Beskin prevarena je da učestvuje u svom prvom video-intervjuu od početka objavljivanja Netflikovog dokumentarca “Tiger King: Murder, Mayhem and Madness”.

https://www.instagram.com/p/B_YcsDgAvyV/?utm_source=ig_embed

Iako je bila centralni lik u ovoj istinski neuobičajenoj i neverovatnoj dokumentarnoj emisiji, Beskin je odustala da učestvuje u seriji. Kako dokumentarac tvrdi da je ona odgovorna za nestanak (i verovatno smrt) svog prvog muža, Beskin je postala jedna od žena koje se boji cela Amerika. Sve vreme je izbegavala kontakt sa medijima ali jutjuberi Džoš Piters i Arči Meners uspeli su da intervjuišu ovu izvršnu direktorku organizacije “Big Cat Rescue”, ali su je slagali i rekli su joj da rade za popularnu emisiju “The Tonight Show” sa Džimijem Felonom.

U novoj video-objavi na platfomi Jutjub, dvojac je svoj put do ovog intervjua opisao kao priču o “rupama u narativu, advokatima i lažima”.

Video od 12 minuta dokumentuje postupak šaljivdžija kako bi osigurali svoj razgovor sa Beskin: nedeljama su pokušali da stupe u kontakt sa njom, pretvarajući se da su produkcijska kompanija koja sarađuje sa voditeljem Džimijem Felonom. Ona je posle nećkanja ipak pristala na intervju, ne znajući da je u pitanju prevara.

Kada je došlo vreme za snimanje, jutjuberi su izrežirali lažno javljanje u program pretvarajući se da su producenti i zamolili Beskin da počne sa imenovanjem velikih vrsta mačaka kako bi testirali zvuk na njenoj strani poziva.

Da bi njihova prevara bila uverljivija, puštali su audio snimak kako Džimi Felon izgovara pitanja, a koji su izmontirali iz njegovih prethodnih emisija.

“Koji su Vaši dalji planovi?” upitao je snimak sa glasom voditelja.

“Pa, nažalost, zbog gubitka prihoda od turizma, morali smo da otpustimo oko polovinu svog osoblja”, rekla je Beskin. “Srećom, svu našu brigu o životinjama obavljaju volonteri, tako da su životinje i dalje svakodnevno zbrinute, ali to znači da svi moramo dvostruko raditi da bismo bili sigurni da će se sve to dogoditi.”

Beskin je nastavila da se priča sa snimkom, razgovarajući o stepenu pripremljenosti za karantin, količini velikih mačaka koji se nalaze u njenoj brizi i njenoj radnoj etici.

Nakon lažnog intervjua intervjua, Pieters i Meners su ohrabrili ovu aktivistkinju da snimi promotivni sadržaj za emisiju Džimija Felona. Ona je na to pristala i čak je stavila na glavu svoj zloglasni cvetni ukras.

Beskin je izjavila za jedan strani portal da se mnogo zabavila prilikom intervjua, iako joj je delovao “sumnjivo”.

“Bila sam sumnjičava jer su pitanja bila prethodno snimljena”, podelila je.

“Ali nisam imala pojma da će ovo da bude samo šala, to me je sve nasmejalo. Cenim njihovu spretnost ali i što su napravili svoj video na način za koji nije bio zlonameran”, zaključila je.

Danas objavljeno

Red Hot Chili Peppers prodali prava na svoje pjesme

V.R.

U Njemačkoj u penziju sa 69 godina, iako je svaki peti Nijemac do tada već mrtav

V.R.

Posao iz snova na Bahamima, za 120.000 dolara

V.R.

Ostavite komentar